• 29 augustus: thema avond 'het team'

  Het afgelopen seizoen hebben we van verschillende kanten de vraag gekregen of er vanuit de club wat meer ondersteuning kan komen voor de teams en de begeleiding. Dat gaan we doen!

  Met onder andere 4 thema-avonden door het seizoen heen. De eerste avond zal, naast het delen van praktische informatie, in het teken staan van ‘Het Team’. Na de zomervakantie volgt meer informatie over de aanvangstijd etc. 

  Tijdens de avond zullen we aan de hand van een aantal stellingen, casussen en voorstellen met jullie in gesprek gaan over hoe je een team kan vormen, op- en uitbouwen.

  Ook zullen we het hebben over onderwerpen binnen het team, zoals teamafspraken, doelen stellen, voorbeeldrollen, elkaar leren kennen en met tegenslag omgaan.

  Kortom, een interessant uur voor iedereen. En hoe meer interactie hoe meer we van elkaar kunnen leren!

  Heb je voor deze avond al een vraag, casus, idee of andere inbreng laat het dan alvast weten door een mail te sturen naar gedragencultuur@pvcvoetbal.nl.

  We zullen op donderdag 29 augustus twee dezelfde rondes houden, de eerste van 19.15 – 20.15 en de tweede van 20.30 – 21.30. Zo kunnen de teams die trainen ook aanhaken.