• Contactloos betalen bij PVC - ook met SNP-betaalpas

  Op 1 december 2021 zijn we gestart met de overgang naar contactloos betalen bij PVC. Als bestuur willen we de kantine efficiënter en veiliger maken en de druk op onze vrijwilligers verminderen. Je kunt betalen met je pinpas, met je telefoon of met de SNP-betaalpas. Lees hieronder meer over dit nieuwe systeem en over een cadeautje van de vereniging aan de leden!

  Wat is de SNP-betaalpas?

  De SNP-betaalpas is een betaalkaart waarmee je in de kantine van PVC kunt afrekenen. De SNP-betaalpas is met name handig voor leden die geen pinpas mee willen nemen, nog geen pinpas hebben (bijvoorbeeld kinderen) of voor ouders die zicht willen houden op de uitgaven van hun kinderen.

  Je kunt met de SNP-betaalpas met je team ook een digitale teampot maken, waarmee je in de kantine kunt afrekenen. Iedereen uit het team kan gemakkelijk geld overmaken naar deze betaalpas.

  Waarom hebben we hiervoor gekozen?

  Met deze pas kunnen gebruikers sneller afrekenen en zonder daarover transactiekosten te hoeven betalen. Door de overstap naar cashless betalen wordt onze administratie minder arbeidsintensief en minder foutgevoelig.

  Hoe kom ik aan een SNP-betaalpas?

  De pas is aan te vragen in de kantine. Je betaalt 3 euro borg en ontvangt dan een envelop met de pas en uitleg hoe deze in gebruik te nemen.

  De SNP-betaalpas ook beschikbaar als betaalapp, genaamd KNIP app. Deze is te downloaden in de App of de Google Play Store. Hieronder voor Apple- en Android-gebruikers een QR-link naar de app:

            

  App Store             Google Play Store

  Een cadeautje voor alle leden: bartegoed 2021-2022!

  Zoals onze penningmeester eerder al heeft aangekondigd, willen we naar onze voetballende leden die afgelopen seizoen nauwelijks konden trainen of wedstrijden konden spelen een positief gebaar maken. Alle leden die vorig seizoen lid waren en de contributie van seizoen 21/22 hebben voldaan voor 1 december 2021 krijgen een SNP-pas met een bartegoed van de club cadeau. De jeugdteams ontvangen een tegoed per team; dit gaat naar de leiders/coaches. De senioren krijgen per persoon een SNP-pas.

  Vragen?

  Meer weten? Ga dan naar onze FAQ.

  Wij wensen je veel gebruiksplezier!