• We mogen weer voetballen

  Beste PVC-ers,

  Het kabinet heeft afgelopen dinsdag meerdere versoepelingen aangekondigd. Dat is zeer positief en betekent voor PVC dat er weer veel mogelijk is. We geven een opsomming van de belangrijkste zaken:

  • De competitie gaat weer van start, zowel voor de jeugd als voor de senioren. Zaterdag staan de eerste wedstrijden alweer gepland.
  • Er mag weer publiek aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden. Ouders mogen dus ook hun jonge kinderen weer wegbrengen tot aan het veld.
  • De kantine mag open. We kunnen dus weer een hapje en een drankje gaan nuttigen. Binnen wel mondkapje op als je loopt en je QR-code laten scannen bij de bar.
  • De kleedkamers gaan ook weer open, zodat we lekker fris de kantine in kunnen. Ook hier geldt dat je boven de 18 jouw QR code moet laten zien. Trainers en/of leiders willen jullie die checken? En ook van de gastteams!

  Te allen tijde en overal geldt nog altijd de 1,5 meter afstand regel, behalve natuurlijk als je aan het voetballen bent.

  Mocht je als leider of coach niet voldoende spelers bij elkaar kunnen krijgen voor de aanstaande wedstrijd, omdat er te veel spelers in quarantaine zitten bijvoorbeeld, kijk dan even op de volgende KNVB-website. Daar staat veel informatie over wat je moet en wanneer de wedstijd opnieuw wordt ingepland.
  https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/64742/wat-te-doen-bij-afgelastingen-door-corona

  En er is ook een pagina op de PVC-website voor leiders waarop we jullie willen attenderen Hierop staan algemene tips en aandachtspunten voor leiders vermeld.
  https://www.pvcvoetbal.nl/checklist-voor-trainers-en-leiders

  Fijn dat we weer wedstrijden mogen spelen. Geniet er van!

  De Corona-commissie,
  Roos, Regine, Mijndert, Mohamed en Bart