• Corona update 27 sept 2021

  Beste PVC-ers,

  De regering heeft per 25 september aan de ene kant versoepelingen ingesteld, en aan de andere kant juist de verplichting ingesteld dat gasten die de horeca bezoeken - ook kantines van sportclubs - een corona toegangsbewijs moeten kunnen laten zien. Een corona toegangsbewijs krijg je als je gevaccineerd bent, je een herstel bewijs hebt of een recent (minder dan 24 uur) negatief test bewijs kan laten zien ( voor iedereen va 13 jaar)

  Heel fijn dat we weer een vol paviljoen kunnen hebben, maar het betekent ook dat PVC alleen leden en gasten kan toelaten, die kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn, kortgeleden getest zijn (minder dan 24 uur) of een herstelbewijs kunnen laten zien. Ben je jonger dan 13 jaar dan is geen bewijs nodig. In het paviljoen zal daar op gecontroleerd moeten worden. Een handig hulpmiddel is de CoronaCheck app, waarmee je je QR-code kunt laten zien. Met de Scanner app is het heel eenvoudig uit te lezen.  

  Om het eenvoudiger te maken voor mensen die in- en uitlopen tijdens en voor wedstrijden of in de pauze gaan we binnen het paviljoen twee gedeeltes maken. Een afhaalgedeelte, waar je geen QR-code nodig hebt. Daar kun je drinken en eten bestellen en je aanmelden voor wedstrijden. Eten en drinken meenemen naar buiten om het daar te nuttigen. Daarnaast komt er een zitgedeelte, waar wel een QR-code nodig is en waar we als club moeten controleren.

  De wc’s en de kleedkamers zijn overigens gewoon zonder controle bereikbaar. En uiteraard is het terras ook vrij te gebruiken.

  We begrijpen dat het niet leuk is. We vragen een ieder dit wel te respecteren. Het is een verplichting, die we als club moeten handhaven.

  Tenslotte, alle andere adviezen blijven nog steeds gelden: schud geen handen, was je handen regelmatig, kom niet naar PVC bij gezondheidsklachten en laat je testen als je klachten hebt.

   

  Met vriendelijke groet,

  Corona-commissie en Bestuur PVC