• Corona update 28 februari 2021

  Beste PVC-ers,

  Zoals jullie wellicht al hebben gehoord, worden de leeftijdsgrenzen voor het trainen weer iets versoepeld vanaf 3 maart.
  Voor PVC betekent dit dat de senioren tot en met 26 jaar ook weer mogen gaan trainen. Dat is goed nieuws!
  De leden vanaf 27 jaar mogen helaas nog niet gaan trainen en dat is heel spijtig. Ook omdat we ons dan nog steeds geconfronteerd zien met het feit dat er binnen teams sommige leden wel en andere niet mogen komen trainen. Daar kunnen wij als PVC niets aan veranderen.

  Ook de avondklok blijft bestaan. Om een goede indeling te kunnen maken willen we aan de seniorenteams met leden tot en met 26 jaar vragen om hun voorkeur voor dag en tijdstip en het (geschatte) aantal leden, dat zal komen trainen, op te geven. Stuur hiertoe een mail naar corona@pvcvoetbal.nl. Kijk op de PVC-website om de open ruimte in het trainingsschema te bekijken (dit is vooral op vrijdag en in het weekend): https://www.pvcvoetbal.nl/trainingsschema-jeugd-en-senioren. Als jullie een eerste en tweede keuze opgeven dan proberen we hier bij de indeling zo goed mogelijk rekening mee te houden.
  Voor de senioren teams gelden uiteraard ook de corona regels die voor de jeugdteams gelden. Deze kunnen jullie hier https://www.pvcvoetbal.nl/corona-update vinden.

  Voor de jeugdteams verandert er niets. We hebben van een aantal teams gehoord dat de oefenpartijtjes op zaterdag goed zijn bevallen. Op het moment dat we de seniorenteams hebben ingedeeld, zullen we kijken waar er ruimte is om deze opnieuw in te gaan plannen. Daarover houden we jullie op de hoogte.

  Het blijft dubbel allemaal… aan de ene kant zijn we blij dat er weer wat meer ruimte is en aan de andere kant moeten we van velen wederom geduld vragen.

  Voor iedereen wensen we dat je gezond en opgewekt blijft!

  Met sportieve groet,

  De commissie corona