• Coronamaatregelen per 6 november

  Beste PVC-ers, vrienden, ouders, toeschouwers en gasten,

   De nieuwe Corona-maatregelen die deze week zijn afgekondigd, raken onze club helaas ook. Dit houdt in dat wij intensiever zullen moeten gaan controleren op Coronatoegangsbewijzen (CTB). Concreet gaat dit voor PVC het volgende betekenen:

   De basis regel: iedereen vanaf 18 jaar die het gebouw betreedt moet een Coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Dat geldt voor het gehele gebouw, gedurende de gehele week en voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Dus voor spelers, ouders, publiek én gastteams.

   Daarnaast gelden de volgende regels voor de begane grond en de eerste verdieping:

  • Voor de kleedkamers gaat gelden dat de coaches/trainers/leiders verantwoordelijk worden voor de controle van het eigen team, maar ook voor de controle van het gastteam in het weekend.
  • Iedereen die in de kantine komt dient zich te melden aan de bar met een Coronatoegangsbewijs. De vrijwilligers achter de bar zullen het Coronatoegangsbewijs scannen. Dit geldt ook voor het afhalen van eten of drinken en tevens voor het terras boven.
  • In de kantine en op het terras boven kan Iedereen op ieder moment door het bestuur, de Corona-commissie en de barvrijwilligers gevraagd worden om zijn/haar CTB te laten zien.

   Buiten op het sportpark zelf gelden gelukkig geen extra regels. Wel dient de 1,5 meter in acht gehouden te worden door het publiek. Trainers, coaches en leiders mogen ook gewoon naar het ballenhok om materiaal te halen, of naar het wedstrijdsecretariaat om zich te melden voor de wedstijd.

   Deze maatregelen gelden vanaf morgen, zaterdag 6 november.

   Dit is allemaal niet leuk, maar we kunnen niet anders. We hebben er bewust voor gekozen om geen controles bij de ingangen te zetten. Dat is niet te organiseren en komt de sfeer niet ten goede.

   We vragen jullie medewerking de komende tijd. Hopelijk kunnen we met zijn allen de verantwoordelijkheid dragen en nemen.

   Namens het bestuur en de Corona-commissie,

   Roos, Mohamed, Regine, Nannie, Meindert en Bart