• De kogel is door een binnenkort goed verlichte kerk!

   

  Maandag 15 april 2019 was het dan zover, de kunstgras commissie had alle voorbereidingen gedaan en wist samen met het bestuur dat er een flinke pot met geld moet gaan komen.

  Ivm een griepje bij de voorzitter is deze keer onder bezielende leiding van Penningmeester Aldert Polman deze buitengewone algemene ledenvergadering van start gegaan. Daar als enige agendapunt de verlichting was kon daar gelijk mee begonnen worden.

  Nadat Aldert een korte geschiedenis van de aanloop tot het huidige punt heeft gegeven en heeft uitgelegd welke kosten er op ons afkomen door het vervangen van de verlichting door LED verlichting op veld 1 en 3 alsook het plaatsen van LED verlichting op het nieuw aan te leggen kunstgras op veld 2 komt het tot een stemming. Het zal niemand verbazen dat de ruim 20 aanwezige leden unaniem voor deze investering door PVC Voetbal stemden.

  Omdat we deze grote uitgave eigenlijk niet als een blok aan ons been met ons mee willen dragen is er vervolgens gesproken over de mogelijkheden om op korte termijn extra geld te genereren. Iedereen is natuurlijk al bekend met de Grootste Club Actie maar ook op deze avond werden er weer verschillende enthousiaste ideeën geopperd welke door verschillende leden opgepakt gaan worden.

  Namens de kunstgras commissie en het bestuur willen we iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen, maar we kunnen natuurlijk niet zonder jullie hulp!

  Kijk daarom snel op onze Grootste Club Actie site! Wil je direct een donatie doen dan kan dat natuurlijk ook.

   

  Sportieve Groet,

   

  Kunstgras Commissie