• De Pupil van week 41: Lise

  Lise uit de JO9-3 was de 2e Pupil van de Week van het seizoen ‘18/’19.

  Lise werd te gast uitgenodigd bij het eerste van PVC omdat zij topscoorder is van haar team. Haar trainer denkt zelfs dat zij de nieuwe Vivianne Miedema wordt. Dat Lise zoveel scoort is extra knap omdat ze niet eens in de spits speelt!


  Wij stelden een aantal vragen aan Lise. Leer hieronder welke om zo meer over haar te weten te komen.

  Hoe lang voetbal je al? 2 jaar

  Wat vind je het leukste aan voetbal? Verdedigen, passen en natuurlijk scoren

  Wat vind je het moeilijkst? Wissel staan J

  Is er iets waar je echt trots op bent als voetballer, en zo ja, waarop? Dat ik een hard schot heb.

  Wat vond je het leukst aan het zijn van de Pupil van de Week? Zelf mogen scoren vanaf de middenstip en dat iedereen aan het juichen was!

  Was er iets dat je een beetje spannend vond? Ik moest iets over mijzelf vertellen tijdens de voorbespreking.

  Heb je iets bijzonders/opvallends meegemaakt op die dag en zo ja, wat? Dat ik zomaar een mooie bal heb gekregen!

  Wat zou jij dit seizoen willen leren of wat is je doel voor dit seizoen? Passeeracties leren en vervolgens scoren.

  Heb je een vaste positie of op welke positie speel je het liefst? Middenveld

  Ben je supporter/fan van een bepaalde club? Zo ja, waarom of wat vind je bijzonder aan die club? AJAX en FC Utrecht. AJAX is een erg goede club (fan van Dolberg) en FC Utrecht omdat wij daar wonen.

  Wat vond je de mooiste actie van PVC 1? Weet ik niet, maar ik vond het erg leuk dat ze allemaal zo vriendelijk waren en ik voor de wedstrijd overal bij mocht zijn en zelfs mocht meedraaien met het inspelen van de wisselspelers.

  Wat vond je van de wedstrijd van PVC 1?  Haha, ik heb hem niet helemaal gezien, want ik was alweer aan het spelen met mijn teamgenootjes die ook kwamen voor de penalty bokaal.

  Heb je verder nog dingen die je zou willen vertellen? Ik vond het super leuk om overal bij te mogen zijn (bespreking, opkomen veld, warming-up, in de dug-out etc.) en het was super tof dat ik een bal kreeg, een shirt en zelfs een frietje van Evert, dank daarvoor!!!!

  Heb je nog tips en/of trucs voor de spelers van PVC 1? Nee, maar ze hebben mij wel een tip gegeven: altijd goed kijken als je op het middenveld speelt, zodat je ziet wie er vrij loopt, maar ook dat je zelf vrij gaat lopen!