• Doe mee, help de club en win prijzen!

  Beste voetbalvrienden,

  De Grote Clubactie gaat zaterdag 23 september van start en we zien mooie kansen voor onze leden, de club én lotenkopers, namelijk:

  1. PVC staat bekend als club die altijd goed scoort bij de Grote Clubactie; we zijn goed in loten verkopen en hebben wel eens opbrengsten gehaald tot €10.000 voor de club! Het geld wordt goed besteed, aan trainingsmateriaal en aan leuke activiteiten voor jong en oud;
  2. We doen het samen: voor elk lot dat je verkoopt, krijg je zelf € 0,20. Dat kan aardig oplopen… en er is meer te winnen – hoe meer je verkoopt, hoe leuker de prijs. Ook met je team kun je winnen, dus stimuleer elkaar!
  3. Met je persoonlijke online verkooplink is verkopen makkelijker dan ooit! Je ontvangt je link per mail.
  4. Wil je direct loten kopen? Dat kan hier
  5. Voor lotenkopers zijn er hele mooie prijzen te winnen. Van een auto tot een reischecque.


  Loten verkopen: hoe het werkt 

  -        élk PVC-lid krijgt zijn/haar persoonlijke verkooplink, je ontvangt deze zaterdag 23 september via e-mail. Stuur de link door naar je familie en vrienden (of help je kind hierbij), want hier kunnen zij supermakkelijk online loten kopen! Zelf een lot kopen mag natuurlijk ook 😊

  -        de jeugdleden t/m JO12 ontvangen een lotenboekje met een persoonlijke QR-code erop: zij kunnen er met het boekje op uit gaan, in de buurt, naar opa’s en oma’s etc. en zoveel mogelijk loten verkopen. Begin meteen op 23 september, dan start de landelijke actie namelijk! Volle boekjes kunnen worden ingeleverd in de kantine.

  Ons doel: € 10.000
  We hebben 1x eerder €10.000 opgehaald! Een fantastische opbrengst die we graag weer behalen. De kosten zijn ook voor PVC fors toegenomen én we willen ervoor zorgen dat alle leden lid kunnen blijven, ook als zij het financieel moeilijk hebben. Ook willen we graag leuke activiteiten kunnen blijven organiseren. Fijn dus als jij je steentje hieraan bijdraagt.

  Voor echte toppers: koop een Superlot
  Voor bedrijven en supersponsors met een groot clubhart is er nog een extra optie: koop een Superlot. Een Superlot kost € 150; hiermee koop je 50 loten ineens en krijg je een speciale vermelding op onze social media en website. Ook leuk om als seniorenteam te doen! De kosten voor bedrijven zijn aftrekbaar. Koop hier een Superlot: https://clubactie.nl/superlotkopen/pvc-voetbal/120775.

  Leuke prijzen voor de verkopers
  Natuurlijk valt er voor de verkopers ook wat te winnen:

  -        iedereen die 25 loten verkoopt, krijgt de speciale Grote Clubactie-medaille;

  -        de eerste 3 leden die een vol boekje bij de bar inleveren krijgen een ijsje of snoepzakje;

  -        het team dat de meeste loten verkoopt, krijgt voor het hele team Friet & Fris(ti) na een thuiswedstrijd bij PVC;

  -        de 3 topverkopers mogen een prijs kiezen uit: tickets voor FC Utrecht, een PVC Sporttas en een Derbystar bal. 

  Houd de Instagram en Facebook pagina van PVC Voetbal in de gaten voor updates en tussenstanden!

  Vragen?
  Heb je nog vragen of ideeën, neem dan contact op met ons via clubactie@pvcvoetbal.nl

  Veel dank voor je inzet! Samen halen we die €10.000 binnen! 

  Met sportieve groet,

  Vrijwilligers Grote Clubactie

   

  Praktische zaken

  -        Lotenboekjes: nog geen boekje ontvangen of een nieuwe nodig? Stuur een mailtje naar clubactie@pvcvoetbal.nl

  -        Inleveren lotenboekjes kan bij de bar bij PVC (sportpark Marco van Basten) of in de brievenbus van huisadres Everard Meijsterlaan 64 (Oog in Al/Halve Maan) of Majellapark 25 (Lombok). Inleveren kan tot 12 november dus je hebt 7 weken de tijd! Voor elk vol boekje dat je inlevert bij de bar, krijg je een gratis ijsje!

  -        Uitkering €0,20 per lot. De uitkering vindt plaats via online bankieren, na afloop van de actie (medio december). Wil je graag jouw verkoopbijdrage ontvangen, stuur dan voor 1 december 2023 een e-mail met: naam verkoper, team, IBAN rekeningnummer en tenaamstelling IBAN rekening naar clubactie@pvcvoetbal.nl. Let op: alleen voor de verkochte loten die daadwerkelijk betaald/geïncasseerd zijn, wordt de vergoeding van €0,20 uitgekeerd: als de koper geen juiste gegevens heeft ingevuld of onvoldoende saldo heeft, kunnen de loten niet worden afgeschreven en zijn de loten dus niet verkocht.

  -        Doneren: je kan er ook voor kiezen jouw € 0,20 per lot te doneren aan PVC Voetbal. Hiervoor hoef je niets te doen. Als we voor 1 december geen e-mail met IBAN nummer van je hebben ontvangen, wordt je vergoeding automatisch als gift aan PVC gezien. Waarvoor dank!

  Meer weten over de Grote Clubactie? Kijk hier.