• Download nu de Voetbal.nl App

    Vaak krijg ik vragen als "Waar staan de trainingen en veldverdelingen?", "Waar vindt ik de activiteiten van PVC?", "Waar kan ik zien hoe laat en waar we voetballen en of het wel door gaat?" maar ook "Hoe kan ik mijn gegevens bij PVC aanpassen?" Laat ik dan vaak als antwoord moeten geven "Ga naar de voetbal.nl app!". 

    Daarom een korte(re) instructie van de voetbal.nl app. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, activiteiten, evenementen of gewoon het voetbal programma, ga hier voor het downloaden van de App Store of hier voor het downloaden van Google play. Gebruik dan bij het registreren hetzelfde mailadres als wat al bij de club bekend is ?? Dat heb je vaak tijdens het aanmelden al gebruikt ?? En dan komt de rest vanzelf goed.

    Mocht je toch nog uitvoeriger alles na willen lezen kijk dan hier. Voor ouders van leden kun je er voor zorgen dat jou mail adres ook bekend is bij PVC en dan als nog inloggen met je eigen mail adres. Mocht je mail adres niet juist zijn of niet bekend zijn bij PVC, of als je hem onverhoopt vergeten bent, neem dan even contact op met ons ledensecretariaat@pvcvoetbal.nl

    Heel veel voetbal.nl plezier,