• Download nu de Voetbal.nl App

  Hoe krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten? Hoe kan je binnen je team zaken als aanwezigheid en meerijden met elkaar delen. En hoe blijf je op de hoogte van wat er bij PVC speelt?

  Download NU de Voetbal.nl App

  Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij PVC bent ingeschreven in de ledenadministratie.

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  • Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij PVC in de ledenadministratie bekend bent. Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van PVC ontvangt is het adres waarmee je bij PVC bekend bent.
  • Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij PVC bekend bent.
  • Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

   

  Heb je meerdere kinderen bij PVC en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van PVC? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".