• Eerste online B-ALV inclusief vragenuurtje (incl notulen)

   

  In coronatijd is alles anders en zo ook de ALV bij PVC. Afgelopen maandag vond de eerste online B-ALV inclusief vragenuurtje plaats via Microsoft Teams.

  Met 20 mensen in de videocall, zijn we in totaal 1 uur en 49 minuten in gesprek geweest. Iedereen comfortabel vanuit zijn/haar eigen huis natuurlijk!

   

  Onderwerpen die besproken zijn;

  • toekomst zaalvoetbal 
  • update corona ontwikkelingen
  • update werving nieuwe leden
  • inzicht financiën
  • actieve rollen van leden
  • en meer

  PVC is een vereniging met ruim 600 leden en een relatief kleine groep actieve leden en bestuur. Daarom moeten keuzes gemaakt worden in waar aandacht en energie in kan worden gestoken. Daaruit voortvloeiend heeft het bestuur ingebracht afscheid te willen nemen van het Zaalvoetbal. Het ontbreekt simpelweg aan mankracht om dit een succesvol onderdeel van PVC te laten zijn. Zeker in dit seizoen met alle onvoorziene corona-ontwikkelingen. Tijdens het overleg werd hierover een stemming gehouden en is aan de hand van die uitkomst besloten afscheid te nemen van het Zaalvoetbal. Wel met dien verstande dat we dit natuurlijk zo goed mogelijk willen doen en dit met elkaar op een prettige manier willen afronden.

   

  De corona commissie heeft veel werk verzet en daar hebben we veel positieve reacties op ontvangen, waarvoor dank! De instroom van nieuwe leden voor komend seizoen laat te wensen over, en daarom wordt er een wervingsactie voor de jongste leeftijden (O6 en O7) op touw gezet: op zondag 5 juli is er een proeftraining voor kinderen van 5 en 6 jaar die willen kennismaken met PVC. Voor aanmeldingen en meer info kan men mailen naar proeftraining@pvcvoetbal.nl

  De financiën zijn kort toegelicht en er is besloten nog geen nieuw besluit over de contributie van komend seizoen te nemen.

   

  Ondanks dat het een andere ALV was dan met live contact in één ruimte, kijken we terug op een geslaagde bijeenkomst.

   

  Lees hier de notulen.