• Extra (korte) PVC nieuwsbrief juni 2022

  Vlak voor de afronding van het voetbalseizoen willen we jullie met deze extra (korte) nieuwsbrief nog even herinneren aan of wijzen op enkele belangrijke data met betrekking tot het inleveren van materiaal, informatie over de nieuwe teams, de feestelijke afsluiting en de zomersluiting van de PVC kantine. Ook willen we namens de seniorenselectie van PVC veel dank uitspreken voor alle PVC’ers voor hun steun in de afgelopen periode. Met een mooi resultaat: door de overwinning op 19 juni heeft PVC1 zijn plaats in de derde klasse voor volgend seizoen zeker gesteld! Zie ook het bericht op de website of de sfeerbeelden op onze sociale media (Instagram: @pvcvoetbal en op Facebook: PVC Voetbal Utrecht).

  26 juni: Inleveren van materiaal zoals ballen, hesjes en tenues

  De laatste voetbalwedstrijden vinden plaats in het weekend van 25 en 26 juni. In de week daarna kunnen alle spullen worden ingeleverd, zodat we weer alles klaar kunnen zetten voor het volgende seizoen. Op de volgende tijdstippen kun je de spullen inleveren bij kleedkamer 7:

  - Zondag 26 juni van 10.00 tot 12.00 uur

  - Maandag 27 juni van 18.00 tot 20.30 uur

  - Woensdag 29 juni van 16.45 tot 20.30 uur

  - Donderdag 30 juni van 19.00 tot 20.30 uur

  - Vrijdag 1 juli van 20.00 tot 22.00 uur

  Hier lees je meer over wat je in moet leveren en wat er gebeurt als er materiaal ontbreekt.

  29 juni: Informatieavond nieuwe jeugdteams

  Woensdagavond 29 juni zijn alle ouders van de jeugdteams vanaf JO9 van harte welkom om op de club kennis te komen maken met de andere ouders van het nieuwe team. Tijdens deze avondbijeenkomst krijg je ook informatie over het nieuwe seizoen en kunnen er afspraken worden gemaakt over wie kan meehelpen bij het reilen en zeilen van het team.

  19.30 uur: start van de informatiebijeenkomst voor teams JO9 tot en met JO12

  20.45 uur: start van de informatiebijeenkomst voor teams JO13 tot en met JO19

  1 juli: Feestelijke afsluiting voetbalseizoen 2021-2022

  Om het seizoen met alle vrijwilligers leuk af te sluiten, is er op vrijdag 1 juli een klein ‘voetbaltoernooi' met natuurlijk ook een gezellige borrel. Iedereen die dit jaar als trainer, leider, coach of vrijwilliger heeft meegeholpen is van harte welkom! De avond start om 19.00 uur met wat voetbalwedstrijden; daarna is er een pubquiz en zijn er bitterballen!

  Je hoeft niet zelf een team te maken; dat doen wij! Wil of kun je niet voetballen, maar wil je er toch graag bij zijn? Dat kan natuurlijk altijd! Aanmoedigers en borrelaars zijn ook van harte welkom! Wel willen we graag dat je je hiervoor inschrijft. Want dan weten we hoeveel mensen er komen. Schrijf je in via dit formulier.

  Dus… geef het door aan jouw collega-trainer of mede-commissielid, want hoe meer mensen, des te gezelliger het wordt!

  3 juli: Open les voor 5- en 6-jarigen en informatieochtend voor JO8

  Zondagochtend 3 juli van 9.30 tot 10.30 uur is er een open les voor (geïnteresseerde) voetballers van 5 en 6 jaar, die (willen) voetballen in de JO6 of JO7. Geef het door!

  Aansluitend is er die ochtend om 11.00 uur een informatiebijeenkomst voor de nieuwe JO8-teams.

  4 juli - 22 augustus: Zomersluiting van de PVC kantine

  In de zomer blijft het sportpark open, maar de kantine is dicht van 4 juli tot en met 22 augustus. De bar van de tennisvereniging zal op gezette tijden wel open zijn.

  Fijne zomer!

  Communicatiecommissie PVC