• FC Utrecht en KNVB scouten meidentalent bij PVC

    Dat er talentvolle meiden bij PVC voetballen, is al langer bekend. Vanaf jonge leeftijd zijn er meerdere gemengde teams in onze club actief. En niet onverdienstelijk, zo blijkt! Afgelopen seizoen postten we over 3 meiden die bij de MO12 van de KNVB actief waren: Mana van Laatum, Lise Kroodsma (links op de foto) en Manouk Visser (centraal op de foto). Lise maakte dit jaar zelfs haar tweede seizoen bij de MO13 van de KNVB vol!

    Ook bij FC Utrecht is het PVC meiden talent niet onopgemerkt gebleven. De meiden en vrouwen tak wordt weer helemaal op de kaart gezet en de talentenvijver moet dus gevuld worden. Lize van der Horst (rechts op de foto) (JO16-1) heeft voor het komende seizoen een plekje bemachtigd in het zogenaamde ´schaduwteam´en Manouk Visser (JO14-1) heeft zich bij de selecties weten te plaatsen voor de PRE Academie meiden in de leeftijdsgroep MO13-MO14. Uiteraard zijn de dames van plan te schitteren op het veld! 

    Zowel de KNVB als FC Utrecht willen dat de meiden ook bij hun eigen team op hun vertrouwde club blijven voetballen. Op deze manier kunnen zij zich lekker blijven door ontwikkelen en hebben ze het beste van beide werelden. Gelukkig blijven we deze meiden bij PVC dus ook gewoon zien.

    Onze club is trots op het meiden talent. Ga zo door meiden!