• FC Utrecht Voetbalkamp in de herfstvakantie!

  Tijdens de herfstvakantie in Oktober organiseert FC Utrecht de eerste editie van de FC Utrecht Experience. Kinderen van 7 t/m 13 jaar beleven tijdens dit driedaags FC Utrecht Voetbalkamp hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Ze zullen veel plezier beleven en krijgen de speelwijze van FC Utrecht mee: dynamisch, passie en strijd, volhardend, naar voren gericht, resultaatgericht. Onder leiding van FC Utrecht-jeugdtrainers zullen ze gemotiveerd worden om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

   

  In de bijlage en op de site www.fcutrecht.nl/club/fc-utrecht-experience/ kunt u meer informatie vinden. Wij hopen uiteraard dat er zo veel mogelijk kinderen van onze partnerclubs op afkomen. Daarom zou ik u willen vragen of u de bijlage naar uw ledenbestand kunt sturen.

   

  De trainers van FC Utrecht zullen tijdens het voetbalkamp niet alleen hun ogen gericht hebben op de spelers, maar ook op de talentvolle trainers van onze partnerclubs. FC Utrecht vindt het belangrijk om jonge talentvolle trainers van onze partnerclubs te helpen en te stimuleren in hun ontwikkeling. Dit willen wij doen door deze trainers in te zetten tijdens de FC Utrecht Voetbalkampen en hen dan on the job te begeleiden. Dus heeft uw amateurclub talentvolle trainers tussen de 16 en 20 jaar? Dan horen wij dat graag!

   

  Voor meer informatie en/of vragen kunt u altijd een mail sturen naar onderstaand mailadres.

   

  Met vriendelijke groeten,

   

  Oscar Keim

  FC Utrecht Experience