• Go PVC!

  We zijn het seizoen lekker gestart bij PVC: met een nieuw kunstgrasveld waarop volop gespeeld wordt, een supergezellige BBQ en natuurlijk mooie, pittige en toffe wedstrijden! Een korte update:

  Opbrengsten voor de clubkas
  Voor de verlichting bij het kunstgrasveld hebben we een speciale milieusubsidie van € 65.000 aangevraagd en die is grotendeels toegekend. Ook heeft de BBQ eind september een mooie opbrengst van ruim € 3.000 opgeleverd. Dat is top, dank voor alle deelnemers! Maar we zijn er nog lang niet…
  De Grote Club Actie is gelukkig nog in volle gang; de eerste (volle) boekjes zijn ingeleverd en we schatten de tussenstand op € 1.000. Die moet nog omhoog! Dus help mee, spoor je kind of spelers nog even aan om flink wat loten te verkopen en vergeet niet (volle) boekjes in te leveren (box op de bar in de kantine). We gaan voor minimaal € 3.000!

  Uitbreiding kunstgras
  Het nieuwe kunstgrasveld wordt goed gebruikt. Zowel het veld als de verlichting. Her en der zitten nog wat kinderziektes (zoals tijdklok verlichting), maar die proberen we zo snel mogelijk op te lossen. Aan jullie het verzoek om eventuele problemen te melden, incl. details als datum, tijd en betreffende mast(en), via kunstgras@pvcvoetbal.nl.
  Verder zijn we nog volop in onderhandeling met de gemeente om ook veld 3 (het kleine veldje) zo snel mogelijk uitgebreid te krijgen. Dat levert weer meer capaciteit op!

  Samen maken we de club
  We zijn blij met de komst van Youssef Hdaddou en Emmanuel de Wit in het bestuur. Youssef gaat de rol van penningmeester overnemen van Aldert Polman, Emmanuel wordt 2
  e penningmeester. Ook de Ontvangst-commissie heeft nieuwe aanwas en wordt weer voortvarend aangepakt. Top! Er zijn nog meer vacatures en vrijwilligershulp is altijd welkom, dus wil je een steentje bijdragen, geef dit dan aan in de Voetbal.nl app of geef je gegevens door bij het wedstrijdsecretariaat!

  Tot slot: nog wat verkooptips voor de Grote Club Actie, doe mee!

  • Vertel dat er een Nintendo Switch te winnen is onder de verkopers

  • Laat weten dat het bestverkopende team naar een wedstrijd van FC Utrecht gaat!

  • Neem het boekje mee naar familiedagen en feestjes

  • Kom naar een thuiswedstrijd van het 1e van PVC. Daar zijn veel bezoekers die onze club een warm hart toedragen; daar verkoop je zo een heleboel loten. Zondag 27 oktober spelen we weer thuis

  Boekjes kunnen tot zaterdag 16 november worden ingeleverd, dus gebruik de herfstvakantie nuttig... Na afloop van de actie krijgt iedereen die minimaal 20 loten heeft verkocht een PVC-rugzakje t.w.v €3,50, dus check of de naam van je kind op de voorkant staat!