• Goed voorbereid naar het nieuwe seizoen

  Recente pasfoto op digitale spelerspas verplicht vanaf JO-13

  Alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder zijn verplicht om een actuele pasfoto op de digitale spelerspas te hebben staan. Je kunt je spelerspasfoto op de digitale spelerspas wijzigen via de Voetbal.nl-app.

  Tot en met 31 oktober kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen, zowel via genoemde Voetbal.nl-app als via de KNVB Wedstrijdzaken-app. Via deze laatste app kan de teammanager indien gewenst de foto’s van álle teamleden wijzigen. Tot 1 november kan ook de ledenadministrateur de foto’s aanpassen.

  Let op: zonder recente foto op je digitale spelerspas kun je geen wedstrijden spelen.

   

  Haal je spelregelbewijs

  Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Daarom heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor alle spelers en speelsters die in 2006 zijn geboren verplicht om het spelregelbewijs te halen. Zij hebben nog tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2024/25 de tijd om dit te doen. Het is essentieel dat dit gebeurt, want als leden uit het genoemde geboortejaar hun spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2023/24 namelijk niet voetballen. 

  https://www.pvcvoetbal.nl/spelregelbewijs

  P.S. ook voetballers geboren in 2008 mogen alvast de test doen.

   

  Om in te loggen op https://www.voetbalmasterz.nl/ heb je een KNVB-account nodig. Je kunt een account maken met hetzelfde e-mailadres waarmee je bij PVC bent aangemeld en een zelfgekozen wachtwoord. Dit account kun je ook gebruiken voor de Voetbal.nl-app en de Wedstrijdzaken-app van de KNVB.

  Let op: veel jeugdspelers zijn bij PVC geregistreerd met het e-mailadres van (een van) de ouders. Check dus die mailbox.

   

  Gegevens wijzigen

  Je kunt je e-mailadres of andere gegevens laten wijzigen. Ga naar onze website https://www.pvcvoetbal.nl/adreswijziging of stuur een e-mail naar ledensecretariaat@pvcvoetbal.nl