• Door een zeer noodlottig ongeval is Hans Kampers op 74 jarige leeftijd overleden. Hans was van de familie Kampers een van de velen die vele jarenlang lid is geweest van PVC.

    Bij de wat ouderen was de familie Kampers bekend. Zowel broers, kinderen en ook de ouders van Hans waren echte PVC-ers.

    Hans is buiten het voetballen zelf ook jarenlang actief geweest binnen PVC. Hij was vele jaren jeugdleider, zeer betrokken bij het kantine-gebeuren en ook jarenlang actief geweest binnen de toen zeer actieve carnavalsvereniging “De Hogewei Poters”.

    Hans was een uitstekende voetballer die jarenlang in veel teams heeft gespeeld. Het was een zeer technische voetballer met maar een mankement: als je hem de bal gaf, kreeg je hem nooit meer terug. Het was zijn lust en leven om als voorhoede-speler zovel mogelijk te scoren na eerst de defensie van de tegenstander de verkeerde kant te hebben opgestuurd. Hans zou het liefst iedere wedstrijd beginnen met 2 ballen; eentje voor hem zelf en 1 voor de rest.

    Hij is altijd heel geinteresseerd gebleven in het voetballen zelf en was dan ook nog jarenlang langs de velden te bekennen. Enkele jaren geleden is hij verhuisd naar Roermond. Dat was dan ook de reden dat hij gestopt is met de bardiensten en dat wij hem nog maar sporadisch tegenkwamen bij PVC.

    Wij wensen de familie en vrienden heel veel sterkte bij dit verlies.