• Het land gaat weer open

  Beste PVC'ers,

  “Het land gaat weer open”, zoals minister Kuipers tijdens de persconferentie van dinsdag 15 februari zei. En we mogen dus ook bijna alles weer bij het voetballen.

  De versoepelingen gaan in stappen, hieronder de stappen voor de komende week:

  1. Vanaf vandaag 18 februari komende1,5 meter-regel, het dragen van een mondkapje bij rondlopen en de vaste zitplaats te vervallen.Voor het betreden van de kantine, de toiletten en de kleedkamer is nog wel een coronatoegangsbewijs nodig.

  2. Per vandaag 18 februari is de kantine weer geopend op de reguliere openingstijden! De regel van 22 uur sluiten vervalt dus.

  3. Vanafvolgende week vrijdag 25 februari hoeft ook het coronatoegangsbewijs niet meer getoond te worden bij het betreden van de kantine, de toiletten en de kleedkamer.

  Samen verder: adviezen voor iedereen

  Na bijna 2 jaar ervaring met de corona-aanpak, hebben we geleerd hoe moeilijk het is om met maatregelen om te gaan die ons dagelijks leven beperken. En met versoepelingen. Daarom moeten we blijven opletten en elkaar helpen, zodat we elkaar niet besmetten. Het virus is er nog steeds. Hou je daardoor nog steeds aan de adviezen die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken. Zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen schudden. Hopelijk kunnen we hier samen aandacht voor houden.

  Laten we dit seizoen gezond en sportief verder uitspelen!

  Veel voetbalplezier gewenst.

  Mohamed, Bart, Regine, Meindert en Roos

  Corona-commissie PVC