• Aanmelden, afmelden, overschrijven

   

  Ondanks dat we nog midden in de coronacrisis zitten, staat het nieuwe voetbalseizoen alweer voor de deur. Hoe en wanneer schrijf je je in en hoe kun je je afmelden voor het volgende seizoen? Lees het hieronder.

  Inschrijven

  Nieuwe leden kunnen zich vanaf 1 mei 2021 aanmelden via dit formulier

  Vrijwilligerswerk

  PVC kan niet draaien zonder vrijwilligers. Daarom vragen we alle nieuwe leden en ouders van nieuwe jeugdleden om één of meer vrijwilligerstaken te kiezen als je je aanmeldt. Dit hebben we helaas verplicht moeten stellen.

  Afmelden

  Wil je jezelf afmelden voor het volgende seizoen? Doe dit dan uiterlijk vóór 15 juni 2021. Je kunt dat doen door dit formulier in te vullen. Meld je jezelf na 15 juni af, dan moeten we je de contributie voor het nieuwe seizoen gewoon in rekening brengen. Lees hier hoe dit in onze contributiereglementen is uitgelegd. Meld je ook af als je gaat overschrijven naar een andere club!

  Overschrijven

  Je kunt je ook laten overschrijven van en naar PVC. Bij overschrijving naar een andere club hoef je jezelf alleen maar aan te melden bij je nieuwe club. De overschrijving gaat dan automatisch. Vergeet niet bij de oude club je lidmaatschap op te zeggen en doe dit ook vóór 15 juni 2021. Zorg er ook voor dat je aan alle verplichtingen hebt voldaan, anders wordt je overschrijving geblokkeerd. Ben je bij PVC bijvoorbeeld lid van een selectieteam, dan kan PVC je pas laten overschrijven als je al je voetbalkleding hebt ingeleverd.