• Inleveren materiaal einde seizoen 2021-2022

  Beste PVC'ers!

  Het voetbalseizoen is bijna afgelopen. Helaas hebben jullie door corona niet het hele seizoen kunnen trainen of wedstrijden kunnen spelen. De afgelopen maanden waren gelukkig weer (bijna) als vanouds, dus dat belooft veel goeds voor het volgende seizoen.


  De laatste wedstrijden vinden plaats in het weekend van 25 en 26 juni. In de week daarna kunnen de spullen worden ingeleverd, zodat we weer alles klaar kunnen zetten voor volgend seizoen.

  Inleveren spullen
  Ieder team (jeugd en senioren) levert alle materialen in op een van de volgende dagen:

   

  - Zondag 26 juni van 10.00 tot 12.00 uur
  - Maandag 27 juni van 18.00 tot 20.30 uur
  - Woensdag 29 juni van 16.45 tot 20.30 uur
  - Donderdag 30 juni van 19.00 tot 20.30 uur
  - Vrijdag 1 juli van 20.00 tot 22.00 uur


  Op deze dagen is er bij kleedkamer 7 iemand van de materiaalcommissie aanwezig om alle spullen (ballen, hoedjes, hesjes en eventuele andere attributen) te controleren en in te nemen. Zorg ervoor dat alles compleet is. Ontbrekende ballen worden aan het team doorberekend (€ 23,50 per bal). Als je al weet wat er ontbreekt, dan kun je hiervoor wellicht de komende periode met je team geld inzamelen en bij het inleveren direct betalen.


  Voor de seniorenteams: ook als jouw team na 26 juni nog doortraint, dan is het de bedoeling dat je op een van de genoemde data langskomt voor de inventarisatie van alle spullen. De jeugdteams leveren hun materiaal sowieso in.

  Jeugdselectieteams: tenuetas
  De zes jeugdselectieteams (O12-1, O13-1, O14-1, O15-1, O16-1 en O19-1) leveren hun tas met tenues (broek en shirt) gezamenlijk met de andere materialen in. Zorg er dus voor dat je van alle spelers het complete tenue hebt ontvangen. 
  Tip: zamel na de laatste wedstrijd meteen alle kleding in, dat scheelt inzameltijd. Denk ook aan eventuele reservekleding.
  Ontbrekende kledingstukken moeten net als andere jaren door het team worden vergoed. Spreek dus in je team af hoe jullie dit eventueel gaan doen, gezamenlijk of doorberekenen aan de speler die in gebreke blijft.

  Coachjassen
  Blijf je volgend seizoen trainer en/of coach van een team, dan kun je je coachjas gewoon houden. Als je stopt, dan lever je je coachjas met alle andere spullen bij de laatste training in. Doe in dat geval ook een sticker met je naam erop in de kraag. Zo kunnen wij zien dat je je jas hebt ingeleverd.

  Trainingspakken
  Een aantal teams heeft een sponsor gevonden voor trainingspakken of andere materialen. Ook kan het zijn dat je team trainingspakken heeft gekregen van een ander team om te gebruiken. Ook hier geldt: gebruik je deze spullen niet meer, lever ze dan op het inlevermoment van je team in. Gaan jullie er volgend jaar nog mee verder, dan hoeven jullie de pakken niet in te leveren. Met de ingeleverde trainingspakken gaan we uiteraard weer andere teams blij maken!

  Voor nu nog veel plezier met de laatste trainingen en/of wedstrijden! 

  Met sportieve groet,

  Koen, Rosalie, Annelies, Sylvia en Marieke
  De materiaalcommissie