• Inleveren van materiaal zoals ballen, hesjes en tenues

  Beste PVC'ers!

  Het voetbalseizoen is bijna afgelopen. 
  De laatste trainingen vinden plaats vanaf 25 juni. Die week kunnen alle spullen worden ingeleverd, zodat we alles weer klaar kunnen zetten voor het volgende seizoen.


  Inleveren spullen

  Ieder team (jeugd en senioren) levert alle materialen in op een van de volgende tijdstippen:

   

  - Zondag 25 juni van 10.00 tot 11.00 uur

  - Maandag 26 juni van 18.00 tot 20.30 uur

  - Woensdag 28 juni van 16.45 tot 20.30 uur

  - Donderdag 29 juni van 19.00 tot 20.30 uur

  - Vrijdag 30 juni van 20.00 tot 21.00 uur


  Op deze dagen is er bij kleedkamer 7 iemand van het materiaalteam aanwezig om alle spullen (ballen, hoedjes en hesjes) te controleren en in te nemen. Zorg ervoor dat alles compleet is en dat de hesjes gewassen zijn. Ontbrekende ballen worden aan het team doorberekend (€ 23,50 per bal). Als je al weet wat er ontbreekt, dan kun je hiervoor de komende periode met je team geld inzamelen en bij het inleveren direct betalen.


  Voor de seniorenteams: ook als jouw team tijdens de zomerstop doortraint, dan is het de bedoeling dat je op een van de genoemde data langskomt voor de inventarisatie van alle spullen. De jeugdteams leveren hun materiaal sowieso in.

  Let op: alle spullen (inclusief eventuele kleding) moeten per team in één keer ingeleverd worden.

   

  Er zal tijdens de inlevermomenten ook een doos staan waar tweedehands kleding of voetbalschoenen in gedaan kunnen worden (mocht kleding te klein zijn geworden of mocht je (kind) stoppen met voetbal). Die kleding wordt dan begin volgend seizoen op de “kledingbeurs” voor een klein bedrag verkocht (opbrengst gaat naar de club).


  Jeugdselectieteams: tenuetas

  De zeven jeugdselectieteams (O12-1, O13-1, O14-1, O15-1, O16-1, O17-1 en O19-1) leveren hun tas met tenues (broek en shirt) tegelijk met de andere materialen in. De teamleiders van deze teams ontvangen een mail over het inleveren van de kleding.

   

  Zorg ervoor dat je van alle spelers het complete tenue hebt ontvangen en dat alles gewassen is. Tip: zamel na de laatste wedstrijd meteen alle kleding in, dat scheelt inzameltijd. Denk ook aan eventuele reservekleding. Ontbrekende kledingstukken moeten net als andere jaren door het team worden vergoed. Spreek dus in je team af hoe jullie dit eventueel gaan doen, gezamenlijk of doorberekenen aan de speler die in gebreke blijft.


  Coachjassen

  Blijf je volgend seizoen trainer en/of coach van een team, dan kun je je coachjas gewoon houden. Als je stopt, dan lever je je coachjas (gewassen) met alle andere spullen in. Doe in dat geval ook een sticker met je naam erop in de kraag. Zo kunnen wij zien dat je je jas hebt ingeleverd.

  Trainingspakken

  Een aantal teams heeft een sponsor gevonden voor trainingspakken of andere materialen. Ook kan het zijn dat je team trainingspakken heeft gekregen van een ander team om te gebruiken. Ook hier geldt: gebruik je deze spullen niet meer, lever ze dan op het inlevermoment van je team in. Gaan jullie er volgend jaar nog mee verder, dan hoeven jullie de pakken niet in te leveren. Met de ingeleverde trainingspakken gaan we uiteraard weer andere teams blij maken!

  Voor nu nog veel plezier met de laatste trainingen en wedstrijden! 

  Met sportieve groet,

  Rosalie, Marieke en Koen

  Materiaalteam PVC