• Jeugdzaken

  PVC Voetbal verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In het privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door PVC Voetbal en de aangesloten organisaties, waar wij persoonsgegevens vastleggen. Ga hiervoor naar  de privacy-policy

  Aanmelden jeugdleden seizoen 2018 - 2019

  Dit is de link naar het inschrijfformulier.

  Dit formulier kan je invullen vanaf 1 mei 2018 10.00 uur voor het seizoen 2018-2019. 

  Eerdere inschrijvingen tellen niet mee.

   

  Wat gebeurt er na je aanmelding?

  Wanneer er plaats is dan ontvang je per mail een bevestiging en een aanmeldingsformulier van PVC op het door jou opgegeven e-mailadres. Het formulier vul je in en moet door je ouders / verzorgers worden ondertekend. Dan stuur je het per post of e-mail terug naar PVC.

  PVC vraagt je alleen om die gegevens die nodig zijn om je volgens de regels van de KNVB lid te maken en om (jou of) je ouders in te kunnen zetten voor vrijwilligers taken. Met het invullen en door je ouders ondertekenen van het aanmeldingsformulier verklaren jij en je ouders akkoord te gaan met het gebruik van de verstrekte gegevens voor het doel dat op het formulier staat vermeld. Pas wanneer alle benodigde informatie bij PVC bekend is, is de inschrijving rond en wordt je lidmaatschap door PVC bevestigd. Let op: als jij of je ouders niet bereid zijn om vrijwilligerstaken te vervullen bij PVC, wordt de inschrijving alsnog ongedaan gemaakt.

  Wanneer er geen plek voor je is, ontvang je van PVC een e-mailbericht. Je inschrijving via de website wordt zes maanden  bewaard, zodat we je kunnen benaderen op het moment dat er in de loop van het seizoen toch nog een plek vrij komt. Als je niet wilt dat je inschrijvingsformulier bewaard wordt, kan je dat aangeven op het formulier.

  PVC houdt geen wachtlijst bij. Is er dit seizoen geen plek voor je dan moet je je voor het volgend seizoen opnieuw via de site aanmelden.

  Let op: inschrijvingen gedaan vóór 1 mei (en voor 10.00 uur) worden niet meegenomen in de procedure!

   

  Welpenvoetbal (op zondag)

  We zijn in 2015 gestart met het zogenaamde welpenvoetbal. Het welpenvoetbal is voor kinderen van 5 en 6 jaar (door de KNVB benoemd als JO6 en JO7), die al willen ruiken aan het echte voetbal. Er wordt geen competitie gespeeld, maar wel veel geoefend om balvaardig te worden en de techniek de baas te zijn. En volgens de nieuwe spelvormen van de KNVB is er ook heel veel ruimte voor onderlinge partijtjes, twee tegen twee of vier tegen vier. Dus heel veel voetbalplezier.

  De welpen (JO6 en JO7) voetballen bij PVC op zondagmorgen, voorafgaand aan het seniorenvoetbal.

   

  Meisjesvoetbal

  Voor meisjes is zeker ook plaats bij PVC Voetbal, echter PVC Voetbal is er niet op ingericht om meisjesvoetbal volledig te faciliteren, het zal dus altijd gemengd zijn. 

  Meer informatie?

  Kijk voor de volgende onderwerpen in deze links: