• Kantine PVC wordt Cashless

  Beste leden van PVC voetbal,

  Als bestuur willen we de kantine efficiënter en veiliger maken en de druk op onze vrijwilligers verminderen. Daarom stoppen we met contant geld op het Marco van Basten sportpark: we worden cashless. Naast het betalen met pinpas of contactloos betalen met je telefoon introduceren wij per 1 december 2021 de SNP-betaalpas. In dit bericht meer informatie over dit nieuwe systeem en over een cadeautje van de vereniging aan de leden!

  Wat is de SNP-betaalpas?

  De SNP-betaalpas is een betaalkaart waarmee je in de kantine van PVC kunt afrekenen. De SNP-betaalpas is met name handig voor leden die geen pinpas mee willen nemen, nog geen pinpas hebben (bijvoorbeeld kinderen) of voor ouders die zicht willen houden op de uitgaven van hun kinderen.

  Je kunt met de SNP-betaalpas met je team ook een digitale teampot maken, waarmee in de kantine kan worden afgerekend. Iedereen uit het team kan gemakkelijk geld overmaken naar de betaalpas van het team.

  Waarom hebben we daarvoor gekozen?

  Met deze pas kunnen gebruikers sneller afrekenen en zonder daarover transactiekosten te hoeven betalen. Door de overstap naar cashless betalen wordt onze administratie minder arbeidsintensief en minder foutgevoelig.

  Wat gaat er veranderen?

  Afrekenen aan de bar kan voortaan op de volgende manieren:

  • Met je gewone bankpas (PIN) of contactoos betalen op je telefoon;
  • Met de SNP-Betaalpas (vanaf 1 december 2021)
  • Contant betalen is nog mogelijk tot einde seizoen 21-22

  Hoe kom ik aan een SNP-betaalpas?

  De pas is aan te vragen in de kantine. Je betaalt 3€ borg en ontvangt dan een enveloppe met de pas en uitleg hoe deze in gebruik te nemen.

  De SNP-betaalpas ook beschikbaar als betaalapp, genaamd KNIP app. Deze is te downloaden in de App of de Google play store. Hieronder voor apple een android een QR link naar de app.

            

  App store             Google play store

   Op de PVC website staat meer informatie over hoe je de pas kunt registreren en hoe je het saldo kunt opwaarderen. Ook vind je er onze antwoorden op de FAQ.

  Een cadeautje voor alle leden: bartegoed 2021-2022!

  Zoals eerder is gecommuniceerd door onze penningmeester willen we naar onze spelende leden die afgelopen seizoen nauwelijks wedstrijden gespeeld en/of getraind hebben, een positief gebaar maken. Alle leden die vorig seizoen lid waren en de contributie van seizoen 21/22 hebben voldaan voor 1 december 2021 krijgen een SNP-pas met een bartegoed van de club cadeau. De jeugdteams ontvangen een tegoed per team; dit tegoed wordt uitgegeven aan de Leiders/Coach van de teams. De senioren krijgen per persoon een SNP-pas.

  Tot slot

  We realiseren dat het even wennen zal zijn, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat het nieuwe systeem goed zal gaan werken! Bij diverse verenigingen uit de regio werkt het al prima. We zien jullie graag in onze kantine.

  Vragen?

  Alle gebruikersvragen staan in de FAQ op onze website.

  Wij wensen je veel gebruiksplezier! 

  Met sportieve groet, 

  Bestuur PVC voetbal