• Privacy

  PVC Voetbal verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In het privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door PVC Voetbal en de aangesloten organisaties, waar wij persoonsgegevens vastleggen. Ga hiervoor naar de privacy-policy.

 • Lid worden

  Wil je bij PVC voetballen?

  Wat leuk dat je bij PVC wil komen voetballen! Over het hoe en waarom van het lidmaatschap van PVC lees je alles op deze pagina. En hier vindt je ons  INSCHRIJFFORMULIER.

  Nieuwe jeugdleden kunnen zich vanaf 1 mei aanmelden voor het nieuwe seizoen. Let erop dat dit niet eerder dan 1 mei kan. Doe je dit wel, dan kom je helaas niet in ons systeem terecht. 

  Let op! Spelers worden ingedeeld op hun geboortejaar. Is je kind geboren in 2012 of 2013 dan moeten we je waarschijnlijk teleurstellen. Er zijn al veel inschrijvingen voor deze leeftijdsgroep binnengekomen, waardoor de teams vol zitten. Inschrijven kan nog wel, maar de kans op een plek in een team voor het voetbalseizoen 2021-2022 is daardoor zeer klein.

  Let op: we vragen alle leden en ouders van jeugdleden om één of meer vrijwilligerstaken op zich te nemen. PVC kan namelijk niet draaien zonder heel veel vrijwilligers. Dit moeten we helaas bij inschrijving verplicht stellen. Geef je bij het aanmelden geen voorkeurstaken op dan kan het zijn dat we de keuze op een ander laten vallen.

  Voor vragen over je aanmelding kun je mailen naar: ledensecretariaat@pvcvoetbal.nl

   

  Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

  Nadat je je via het inschrijfformulier op deze website hebt aangemeld, ontvang je een e-mail waarin staat of er een plekje voor je is. Voor de jeugd is dat ongeveer begin juni. De teamindeling volgt medio juni.

  Is er even geen plek voor je bij PVC, dan ontvang je van ons een e-mail. We bewaren jouw inschrijving via deze website zes maanden lang. Zo kunnen we je benaderen als er in de loop van het seizoen toch nog een plekje vrijkomt. Wil je niet dat we je inschrijvingsformulier bewaren, dan kun je dat hierop aangeven als je het invult.

  PVC houdt geen wachtlijst bij. Dat betekent dat je je voor het volgende seizoen weer opnieuw moet aanmelden via deze website als er dit seizoen geen plek voor je is.

  Overschrijven naar PVC?

  Wil je je laten overschrijven van een andere club naar PVC? Meld je dan aan via het INSCHRIJFFORMULIER en geef aan dat je bij een andere club voetbalt of hebt gevoetbald. Vergeet niet om je op tijd af te melden bij je oude vereniging, je spullen in te leveren die van de club zijn en eventuele contributieachterstand en boetes te betalen. Als je dit niet doet, loop je kans dat je overschrijving wordt geblokkeerd. De overschrijving verloopt digitaal en automatisch. Je hoeft hiervoor dus geen apart overschrijvingsformulier in te vullen.

  Welpenvoetbal (op zondag)

  Voor kinderen van vijf en zes jaar oud heeft PVC het zogeheten welpenvoetbal (door de KNVB benoemd als JO6 en JO7). Dit is voor kinderen die alvast willen ruiken aan het echte voetbal. Hierbij spelen de kinderen nog geen competitie, maar gaan zij veel oefenen om balvaardig te worden. En volgens de nieuwe spelvormen van de KNVB is er ook heel veel ruimte voor onderlinge partijtjes: twee tegen twee of vier tegen vier. Veel voetbalplezier gegarandeerd!

  De welpen (JO6 en JO7) voetballen bij PVC op zondagmorgen, voorafgaand aan het seniorenvoetbal.

  Meisjesvoetbal

  Meisjes kunnen zeker ook terecht bij PVC, maar we vormen in principe geen meisjesteams. Conform de wens van de KNVB zullen we meisjes plaatsen in gemengde teams zodat jongens en meisje tot het zelfde nivo kunnen komen.

  Meer informatie?

  Klik voor meer informatie over de volgende onderwerpen op deze links:

 • Contributie

  In de onderstaande tabel staan de contributiebedragen voor het seizoen 2020-2021. 

  Contributie bedragen 2020-2021
  Senioren € 240
  Senioren 30/35/45+ € 160
  O-19 € 200
  O-18 € 195
  O-17 € 190
  O-16 € 185
  O-15 € 180
  O-14 € 175
  O-13 € 165
  O-12 € 160
  O-11 € 155
  O-10 € 150
  O-9 € 140
  O-8 € 135
  O-7 € 115
  O-6 € 115
  Niet spelende/niet trainende Leden € 40

   

  Een nieuw jeugdlid betaalt bij inschrijving eenmalig € 15,00 aan administratiekosten; voor een nieuw seniorlid is dit € 25,00.


  Contributie- en boete reglement

  In het Contributiereglement PVC staan alle regels en voorwaarden die gelden als je lid bent van PVC.

  Bankgegevens
  IBAN: NL38INGB.0000.511.399 t.n.v. Sportvereniging PVC.

  Gezinskorting

  Zijn meerdere kinderen uit een gezin lid van PVC? Maak dan gebruik van de gezinskorting. Deze korting is €15 per kind. Wil je gebruik maken van de gezinskorting? Geef dit dan per mail door aan de penningmeester van PVC

 • Vrijwilligerswerk

  Zonder vrijwilligers kan een voetbalvereniging niet bestaan, ook PVC niet. Daarom vragen we van de ouders van jongste jeugdspelers, de oudere jeugdspelers en de senioren een actieve bijdrage aan PVC in de vorm van één of meer vrijwilligerstaken zoals achter de bar staan, vlaggen of fluiten, clubs ontvangen in de bestuurskamer of werken aan de communicatie.   

  Lees hier meer over vrijwilligerswerk bij PVC.