• Privacy

  PVC Voetbal verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In het privacystatement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door PVC Voetbal en de aangesloten organisaties, waar wij persoonsgegevens vastleggen. Ga hiervoor naar de privacy-policy.

 • Belangrijke mededeling !!

  We hebben dit jaar enorm veel aanmeldingen binnengekregen. Helaas zullen we niet iedereen een plekje kunnen geven bij onze mooie club.

  De teamindeling is afgerond. Er kunnen nog enkele wijzigingen optreden. 

  Er is nog plek in de volgende leeftijdscategorien: welpen geboren in 2017 en 2018, kinderen geboren in 2016, 2009 en 2010

  Helaas is er geen ruimte voor de overige leeftijden.

   

 • Wil je bij PVC voetballen?

  Nieuwe jeugdleden kunnen zich vanaf 1 mei aanmelden voor het nieuwe seizoen. Let erop dat dit niet eerder dan 1 mei kan. Doe je dit wel, dan kom je helaas niet in ons systeem terecht. 

  Let op: we vragen alle leden en ouders van jeugdleden om één of meer vrijwilligerstaken op zich te nemen. PVC kan namelijk niet draaien zonder heel veel vrijwilligers. Dit moeten we helaas bij inschrijving verplicht stellen. Geef je bij het aanmelden geen voorkeurstaken op, dan kan het zijn dat we de keuze op een ander laten vallen.

  Heb je alles hierboven gelezen? Wat leuk dat je bij PVC wil komen voetballen!

  Je kan nu op de knop drukken om je aan te melden.

  AANMELDEN

 • Meer over het lidmaatschap bij PVC

  Voor vragen over je aanmelding kun je mailen naar: ledensecretariaat@pvcvoetbal.nl

  Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

  Nadat je je via het inschrijfformulier op deze website hebt aangemeld, ontvang je een e-mail waarin staat of er een plekje voor je is. Voor de jeugd is dat ongeveer begin juni. De teamindeling volgt medio juni.

  Is er even geen plek voor je bij PVC, dan ontvang je van ons een e-mail. We bewaren jouw inschrijving via deze website zes maanden lang. Zo kunnen we je benaderen als er in de loop van het seizoen toch nog een plekje vrijkomt. Wil je niet dat we je inschrijvingsformulier bewaren, dan kun je dat hierop aangeven als je het invult.

  PVC houdt geen wachtlijst bij. Dat betekent dat je je voor het volgende seizoen weer opnieuw moet aanmelden via deze website als er dit seizoen geen plek voor je is.

  Overschrijven naar PVC?

  Wil je je laten overschrijven van een andere club naar PVC? Meld je dan aan via het INSCHRIJFFORMULIER en geef aan dat je bij een andere club voetbalt of hebt gevoetbald. Vergeet niet om je op tijd af te melden bij je oude vereniging, je spullen van die club in te leveren en eventuele contributieachterstand en boetes te betalen. Als je dit niet doet, loop je kans dat je overschrijving wordt geblokkeerd. De overschrijving verloopt digitaal en automatisch. Je hoeft hiervoor dus geen apart overschrijvingsformulier in te vullen.

  Welpenvoetbal (op zondag)

  Voor kinderen van vijf en zes jaar oud heeft PVC het zogeheten welpenvoetbal (door de KNVB benoemd als JO6 en JO7). Dit is voor kinderen die alvast willen ruiken aan het echte voetbal. Hierbij spelen de kinderen nog geen competitie, maar gaan zij veel oefenen om balvaardig te worden. En volgens de nieuwe spelvormen van de KNVB is er ook heel veel ruimte voor onderlinge partijtjes: twee tegen twee of vier tegen vier. Veel voetbalplezier gegarandeerd!

  De welpen (JO6 en JO7) voetballen bij PVC op zondagmorgen, voorafgaand aan het seniorenvoetbal.

  Meisjesvoetbal

  Meisjes kunnen zeker ook terecht bij PVC, maar we vormen in principe geen meisjesteams. Conform de wens van de KNVB zullen we meisjes plaatsen in gemengde teams zodat jongens en meisje tot hetzelfde niveau kunnen komen.

  Meer informatie?

  Klik voor meer informatie over de volgende onderwerpen op deze links:

 • Contributie

  In onderstaande tabel staan de contributiebedragen voor het seizoen 2023-2024:

   

  Contributiebedragen 2023-2024
  Senioren € 257
  Senioren 18/30/35/45+ (7X7) € 172
  O-19 € 214
  O-18 € 209
  O-17 € 204
  O-16 € 198
  O-15 € 193
  O-14 € 188
  O-13 € 177
  O-12 € 172
  O-11 € 166
  O-10 € 161
  O-9 € 155
  O-8 € 145
  O-7 € 124
  O-6 € 124
  Niet-spelende/niet-trainende leden € 45

  Een nieuw jeugdlid betaalt bij inschrijving eenmalig € 15,00 aan administratiekosten; voor een nieuw seniorlid is dit € 25,00.

  Contributie- en boete reglement

  In het Contributiereglement PVC staan alle regels en voorwaarden die gelden als je lid bent van PVC.

  Bankgegevens

  IBAN: NL38INGB.0000.511.399 t.n.v. Sportvereniging PVC.

  Gezinskorting

  Zijn meer kinderen uit een gezin lid van PVC? Maak dan gebruik van de gezinskorting. Deze korting is € 15 per kind. Wil je gebruik maken van deze gezinskorting? Geef dit dan per e-mail door aan de penningmeester van PVC.

   

  Studentenkorting

  Heb je een geldige studentenkaart? Maak dan gebruik van de studentenkorting. De contributie voor studenten is gelijk aan het contributiebedrag voor JO19. Wil je gebruik maken van deze gezinskorting? Geef dit dan per e-mail door aan de  penningmeester van PVC.

   

  Ondersteuning Jeugdfonds Sport & Cultuur 

  Te weinig geld voor voetbal?

  Wil je kind graag sporten bij PVC voetbal, maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Zij betalen voor kinderen en jongeren de contributie en eventueel de spullen zoals schoenen of kleding.

   

  Zo werkt het:

  1. De aanvraag voor een bijdrage wordt gedaan door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam;
  2. De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag;
  3. Je hoort binnen 3 weken of de aanvraag goedgekeurd is;
  4. Na goedkeuring kun je je kind aanmelden bij de sportclub waar je kind op les wil;
  5. Het Jeugdfonds betaalt de contributie direct aan PVC Voetbal. Je ontvangt zelf geen geld.

   

  Let op: Er moet ieder jaar een nieuwe aanvraag gedaan worden.

   

  Zo vind je jouw intermediair

  Een intermediair is bijvoorbeeld de juf, meester, buurtsportcoach, vrijwilliger Leergeld, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam. Kun je geen intermediair vinden? Neem dan contact op met het Jeugdfonds bij jou in de buurt. Zij kunnen je verder helpen:
   >> Zoek een fonds bij jou in de buurt

   

  Handig!

  Neem ingevulde Ouderkaart mee naar de afspraak met de intermediair. Zo kan de aanvraag sneller gedaan worden.
   >> Download de Ouderkaart

 • Vrijwilligerswerk

  Zonder vrijwilligers kan een voetbalvereniging niet bestaan, ook PVC niet. Daarom vragen we van de ouders van jongste jeugdspelers, de oudere jeugdspelers en de senioren een actieve bijdrage aan PVC in de vorm van één of meer vrijwilligerstaken zoals achter de bar staan, vlaggen of fluiten, clubs ontvangen in de bestuurskamer of werken aan de communicatie.   

  Lees hier meer over vrijwilligerswerk bij PVC.