• Lid worden

  PVC Voetbal verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In het privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door PVC Voetbal en de aangesloten organisaties, waar wij persoonsgegevens vastleggen. Ga hiervoor naar de privacy-policy

   

  Wil je bij PVC voetballen?

  Leuk dat je bij PVC wil komen voetballen. Je kan je aanmelden via dit INSCHRIJFFORMULIER.

  Jeugdleden kunnen zich vanaf 1 mei aanmelden voor het nieuwe seizoen.  Eerdere aanmeldingen worden niet in behandeling genomen. 

  Wanneer er geen plek voor je is, ontvang je van PVC een e-mailbericht. Je inschrijving via de website wordt zes maanden  bewaard, zodat we je kunnen benaderen op het moment dat er in de loop van het seizoen toch nog een plek vrij komt. Als je niet wilt dat je inschrijvingsformulier bewaard wordt, kan je dat aangeven op het formulier.

  PVC houdt geen wachtlijst bij. Is er dit seizoen geen plek voor je dan moet je je voor het volgend seizoen opnieuw via de site aanmelden.

   Let op: als jij of je ouders niet bereid zijn om vrijwilligerstaken te vervullen bij PVC, wordt de inschrijving alsnog ongedaan gemaakt.

  Voor vragen over de aanmelding kan je mailen naar ledensecretariaat@pvcvoetbal.nl

   

  Wat gebeurt er na de aanmelding?

  Je ontvangt een e-mailbericht waarin staat of er plek voor je is. Voor de jeugd is dat eind mei of eerder. De teamindeling volgt medio juni. 

  Overschrijven naar PVC?

  Wil je overschrijven naar PVC, meld je dan aan via het INSCHRIJFFORMULIER.
  Vergeet niet je af te melden bij je oude vereniging, spullen in te leveren die van de club zijn, eventuele contributieachterstand en boetes te betalen. Als je dat niet doet kan je overschrijving geblokkeerd worden.
  Overschrijving gaat digitaal. Je hoeft geen overschrijvingsformulier in te vullen.

    

  Welpenvoetbal (op zondag)

  PVC is in 2015 gestart met het zogenaamde welpenvoetbal. Het welpenvoetbal is voor kinderen van 5 en 6 jaar (door de KNVB benoemd als JO6 en JO7), die al willen ruiken aan het echte voetbal. Er wordt geen competitie gespeeld, maar wel veel geoefend om balvaardig te worden en de techniek de baas te zijn. En volgens de nieuwe spelvormen van de KNVB is er ook heel veel ruimte voor onderlinge partijtjes, twee tegen twee of vier tegen vier. Dus heel veel voetbalplezier.

  De welpen (JO6 en JO7) voetballen bij PVC op zondagmorgen, voorafgaand aan het seniorenvoetbal.

   

  Meisjesvoetbal

  Voor meisjes is zeker ook plaats bij PVC Voetbal, echter PVC Voetbal is er niet op ingericht om meisjesvoetbal volledig te faciliteren, het zal dus altijd gemengd zijn. 

  Meer informatie?

  Kijk voor de volgende onderwerpen in deze links:

 • Contributie

  In de onderstaande tabel staan de contributiebedragen voor het seizoen 2019-2020. 

  Contributie bedragen 2019-2020
  Senioren € 240
  Senioren 30/35/45+ € 160
  O-19 € 200
  O-18 € 195
  O-17 € 190
  O-16 € 185
  O-15 € 180
  O-14 € 175
  O-13 € 165
  O-12 € 160
  O-11 € 155
  O-10 € 150
  O-9 € 140
  O-8 € 135
  O-7 € 115
  O-6 € 115
  Zaalvoetbal € 215
  Combi Veld / Zaal € 310
  Niet spelende Leden € 40

   

  Een nieuw jeugdlid betaalt bij inschrijving eenmalig € 15,00 aan administratiekosten; voor een nieuw seniorlid is dit € 25,00.


  Contributie- en boete reglement

  In het Contributiereglement PVC staan alle regels en voorwaarden die gelden als je lid bent van PVC.

  Bankgegevens
  IBAN: NL38INGB.0000.511.399 t.n.v. Sportvereniging PVC.

  Gezinskorting

  Zijn meerdere kinderen uit een gezin lid van PVC? Maak dan gebruik van de gezinskorting. Deze korting is €15 per kind. Wil je gebruik maken van de gezinskorting? Geef dit dan door aan de penningmeester van PVC

 • Vrijwilligerswerk

  Zonder vrijwilligers kan een voetbalvereniging niet bestaan, ook PVC niet. Daarom vragen we van de ouders van jongste jeugdspelers, de oudere jeugdspelers en de senioren een actieve bijdrage aan PVC. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: kantinediensten, een scheidsrechterscursus volgen en daarna wedstrijden fluiten bij de pupille. Of misschien vind je het wel leuk om te helpen bij de trainingen van de jeugd. Ben je nog te jong om zelf vrijwilligerswerk te doen, dan vragen we je ouders om actief te zijn binnen PVC.