• Manouk

  Interview met Manouk, de pupil van week 6.

  Op 11 februari was Manouk Visser uit de JO8-1 de eerste Pupil van de Week die in 2018 te gast was bij PVC 1. Ook was ze het eerste meisje dat dit seizoen Pupil van de Week was.

  Manouk werd voorgedragen omdat zij heel erg vastberaden is en graag voetbalt. Ze doet goed haar best in haar team en laat zich niet opzij zetten. In een interview vertelt zij het volgende over haarzelf en haar dag als Pupil van de Week.

  Dit is mijn tweede seizoen bij de F-jes. Het leukst aan voetbal vind ik dat het een teamsport is en dat je het overal kunt spelen. Ook vind ik het erg leuk om te keepen. Op donderdags train ik met Harm en andere keepers op keeperstraining. Het liefst ben ik keeper of sta ik in het middenveld.

  Soms vind ik de techniek nog wel moeilijk. Als ik met de bal ren, raak ik hem kwijt.

  Ik ben er trots op dat ik het enige meisje ben in ons team.

  Het leukst aan het zijn van Pupil van de Week, vond ik dat ik overal bij mocht zijn. Zoals bij de wedstrijdbespreking en warming-up en ik mocht tijdens de wedstrijd in de dug-out naast de wisselspelers zitten.
  Ik vond het best wel spannend dat ik mezelf moest voorstellen tijdens de teambespreking en vertellen wat mijn favoriete positie is. Uiteindelijk ging het wel goed.
  Dit seizoen zou ik meer doelpunten willen maken als ik niet in het doel sta.
  Ik ben fan van Feyenoord omdat ze een mooi shirt hebben en omdat ze goed spelen.
  De mooiste actie van PVC 1 vond ik de aftrap, want die mocht ik zelf nemen. PVC 1 was heel erg goed en ze speelden goed over. Ze hebben ook goed naar de trainer geluisterd tijdens de wedstrijdbespreking. Ik vind het heel leuk dat ze de wedstrijd hebben gewonnen.

   

  Manouk heeft een heel leuke dag gehad en ze kan het iedereen aanraden om Pupil van de Week te zijn.

  Ze heeft één tip voor de spelers van PVC 1: vooral zo doorgaan!