• Meer kunstgras..... Help je ook mee?!

  Beste PVC-ers,

  We hebben jullie al verteld over de nieuwe kunstgrasvelden en welke geweldige kansen dit voor onze club biedt!
  Het borrelt en het bruist en we hebben al van veel kanten enthousiaste vragen en opmerkingen gehad over de activiteiten en onze eigen Grootste Clubactie.

  En over de actie willen we jullie nu graag meer vertellen.

  Doel is om samen zo veel mogelijk geld op te halen!
  Dit geld hebben we nodig voor het plaatsen van LED verlichting bij de kunstgrasvelden. Zo kunnen we niet alleen op meerdere velden trainen en wedstrijden spelen, maar gaan we ook nog eens veel energie besparen. Een mooie uitdaging waar we allemaal als winnaar uitkomen.

  Wat gaan we doen:
  We hebben het huidige grasveld opgedeeld in bijna 15000 stukjes. En deze stukjes gaan we samen "verkopen" aan al onze familie, vrienden, kennissen, buren en iedereen die we hier vergeten. Elk lid van groot tot klein krijgt de komende week via zijn leider of trainer een actie-formulier. Hierop kun je bijhouden aan wie je welk stukje veld hebt verkocht en hoeveel dit oplevert. Zit je niet in een team of kun je niet wachten om zo snel mogelijk zo veel mogelijk stukjes veld te verkopen, dan kun je hier het formulier ook downloaden of er achter de bar eentje vragen.

  Als iedereen zijn best doet en zijn of haar formulier helemaal vol krijgt, dan zijn we al een prachtig eind op weg. Wij zijn ervan overtuigd dat het moet lukken!
  Helpen jullie mee? Als we dit samen doen dan gaat het lukken en gaan we ook hier met gevleugelde voet overwinnen!

  We zullen de stand bijhouden in de kantine via een heuse barometer en op de actie-website: www.pvc-meer-kunstgras.nl.
  Het lid en het team dat het meeste geld verzamelt, wint een hele mooie prijs!

  Heb je vragen, wil je meehelpen bij de organisatie van de activiteiten of heb je een ander top idee.... mail ons via kunstgras@pvcvoetbal.nl.

  Wij hebben er zin in... jullie ook?!

  Vast heel veel dank voor je medewerking.

  Met sportieve groet,

  De kunstgras commissie