• Nieuw beeld en geluid en 700 meter kabels in ons clubgebouw

  Het vroeg uren aan voorbereiding en nog veel meer uren aan werk, maar in de weken rond kerst en oud en nieuw hebben we het gefikst met zijn allen. We wachten op het moment dat het weer mag, maar dan is PVC er helemaal klaar voor om iedereen te ontvangen in een gezellig volle kantine mét volledig vernieuwde audio- en videoapparatuur. Lees in dit artikel wat daar zoal bij kwam kijken.

  Wat te denken van alleen al de bekabeling. Die is helemaal vervangen. Meer dan 400 meter oude kabels zijn verdwenen en er liggen 300 nieuwe meters in. Maar we hebben ook zo’n 100 aansluitingen gemaakt voor 3 TV’s, 1 beamer, 18 speakers, 1 subwoofer, 2 versterkers, 1 na-versterker, verschillende schakelaars en microfoons. Met bijna 400 inch aan schermen en tot bijna 360W aan geluid kunnen we weer goed voor de dag komen.

  Veel vrijwillige uurtjes

  Na vele uren aan voorbereiding zijn onze vrijwilligers in de weken rond kerst en oud en nieuw samen bijna 250 uur aan het werk geweest om dit allemaal voor elkaar te krijgen, samen met Schaap Geluidstechniek. Wat een mooi resultaat hebben we zo weten te bereiken.

  We zijn er dus weer klaar voor om te genieten van al het moois dat we op de schermen kunnen laten zien en horen. Samen voetbalwedstrijden kijken, maar ook gewoon een lekker moppie muziek luisteren natuurlijk. We werken nog aan de puntjes op de i en niet in de laatste plaats moeten we ook weer een gewoon open kunnen gaan. Dat gaat er de komende periode ongetwijfeld weer van komen.

  Namens het bestuur en de rest van PVC: onze dank voor al die vrijwillige inzet is groot. Wij hopen hier nog jaren van te kunnen genieten.