• Nieuw beeld en geluid in ons paviljoen: help ons mee!

  Tot nu toe liepen we qua beeld en geluid in ons paviljoen een beetje achter de feiten aan. We moesten het doen met verschillende tijdelijke oplossingen. Maar nu zijn we klaar met pleisters plakken en krijgen we eindelijk een professioneel beeld- en geluidssysteem voor ons paviljoen. Wel kunnen we hier nog wat hulp bij gebruiken!

  In de week voor kerst en in de week tussen kerst en oud en nieuw gaan we de installatie namelijk in zijn geheel vernieuwen. Dit betekent:

  • In alle delen van het paviljoen komen nieuwe, meer én betere speakers voor een top geluidsniveau;
  • De drie schermen die nu al veel te oud zijn vervangen we door drie nieuwe 65” schermen zodat we ook weer prima (voetbal-)wedstrijden kunnen kijken;
  • De drie schermen sluiten we aan op twee los te bedienen decoders, zodat we bijvoorbeeld ook twee voetbalwedstrijden tegelijk kunnen kijken;
  • In plaats van de bijna antieke beamer komt een fancy nieuw model;
  • Verder word alles samen aangesloten op een nieuwe geluidsinstallatie zodat muziek, TV en wat al niet meer door de speakers kan knallen.

  Om de uiteindelijke kosten (die we zelf moeten dragen) zoveel mogelijk te drukken, zullen we met wat vrijwilligers al het voorbereidende werk geheel zelf doen. Denk aan kabels verwijderen en nieuwe intrekken et cetera. Omdat ook hier vele handen licht werk maken, kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Wil je in die periode samen met anderen de handjes uit de mouwen komen steken, neem dan even contact op met Wesley via contact@vanbasten-sportpark.nl, dan maken we er met zijn allen weer een mooi klusje van.