• Update: Nieuw slotensysteem voor paviljoen: Toegang 2.0

  Het paviljoen krijgt nog voor de zomer nieuwe elektronische sloten. Daarmee wordt de toegang tot de belangrijkste ruimtes op het sportpark veel flexibeler en bovenal veiliger. Door de grote drukte bij de leverancier en de krappe chipmarkt moeten we hiermee iets later starten dan eerder gemeld: begin maart beginnen de werkzaamheden aan het nieuwe systeem en eind april moet het volledig operationeel zijn.

  Veel vrijwilligers hebben het al wel eens meegemaakt: je wil bij het paviljoen naar binnen, maar alles is dicht en er is niemand aanwezig. Dat is balen en frustrerend! Helaas komt het aan de andere kant ook voor dat er juist ongenode bezoekers binnenkomen met een sleutel die niet voor hen is bedoeld. Voor beide problemen komt nu een oplossing.

  Centraal beheersysteem
  De belangrijke deuren in het paviljoen krijgen namelijk elektronische sloten. Deze zijn aangesloten op een centraal beheersysteem, waarin we iedereen rechten voor het openen van de deuren kunnen geven. Ook kunnen we per deur aangeven of deze na opening een bepaalde tijd open mag blijven en hoe lang, bijvoorbeeld de deur van de kantine. Of dat iemand alleen op woensdag tussen 16:00 en 19:00 uur een deur mag openen. Daarnaast zien we bij elke deuropening wie deze deur heeft geopend.

  Veiliger sportpark
  Zo kunnen we dus veel gemakkelijker, flexibeler en veiliger omgaan met ons deurbeleid. Geen gedoe meer met sleutels aan elkaar doorgeven of een dichte deur omdat bijvoorbeeld de eerste trainer ziek is. We hebben 200 elektronische sleutels besteld, ook wel dongels of druppels genoemd. Zo kunnen we iedereen die dat nodig heeft hiervan voorzien en de juiste deuren koppelen aan het juiste tijdschema. Het beheersysteem is ook op afstand te bedienen, dus ook daar zijn we dan veel flexibeler in. Weer een stapje verder in een flexibel, open en toch veiliger sportpark!