• Nieuwsbrief mei 2022

  Nieuwsbrief PVC mei 2022

  Dit is alweer de laatste PVC-nieuwsbrief van dit seizoen. Je leest hierin onder meer over onze laatste activiteiten en aandachtspunten voordat de zomervakantie begint, zoals het tijdig aan- of afmelden voor het nieuwe voetbaljaar, waar en wanneer je materiaal zoals ballen en tenues moet inleveren, diverse oproepen en andere nieuwtjes. Ook zetten we natuurlijk weer een vrijwilliger in het zonnetje. Want zonder vrijwilligers geen PVC! Voor nu veel leesplezier en alvast een heel fijne zomer! 

  Afronding voetbalseizoen 2021-2022 en opstart seizoen 2022-2023

  Trainers, leiders, coaches en vrijwilligers, bedankt voor weer een mooi voetbalseizoen! Weer of geen weer, volle werkdagen, jullie hebben het gewoon gedaan! Om dit seizoen met elkaar leuk af te sluiten, is er op vrijdag 1 juli een klein ‘voetbaltoernooi' met natuurlijk ook een gezellige borrel. Iedereen die dit jaar als trainer, leider, coach of vrijwilliger heeft meegeholpen is van harte welkom!

  Je hoeft niet zelf een team te maken, dat doen wij! Wil of kun je niet voetballen, maar wil je er toch graag bij zijn? Dat kan natuurlijk altijd! Aanmoedigers en borrelaars zijn ook van harte welkom!

  Wel willen we graag dat je je hiervoor inschrijft. Want dan weten we hoeveel mensen er komen. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar secretaris@pvcvoetbal.nl

  Dus… geef het door aan jouw collega-trainer of mede-commissielid, want hoe meer mensen, des te gezelliger het wordt!

  En daarnaast: 

  • Woensdagavond 29 juni zijn alle ouders van de jeugdteams vanaf JO9 van harte welkom om op de club kennis te komen maken met de andere ouders van het nieuwe team. De samenstelling van de nieuwe teams maken we half juni bekend. 

  Tijdens deze avondbijeenkomst (exacte tijd volgt nog) krijg je ook informatie over het nieuwe seizoen en kunnen er afspraken worden gemaakt over wie kan meehelpen bij het reilen en zeilen van het team.  

  • Zondagochtend 3 juli van 9.30 tot 10.30 uur is er een open les voor (geïnteresseerde) voetballers van 5 en 6 jaar, die (willen) voetballen in de JO6 of JO7. Geef het door! 

  • Aansluitend is er die ochtend om 11.00 uur een informatiebijeenkomst voor de nieuwe JO8-teams.

  • De seniorenselectie van PVC start op 14 augustus met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De jeugdteams kunnen vanaf 22 augustus gaan trainen en de eerste wedstrijden volgen waarschijnlijk vanaf 3 september. 

  Aanmelden, afmelden en overschrijven 

  Juni is een belangrijke maand als je je wil aanmelden of afmelden bij PVC. Of als je naar een andere club gaat (overschrijving). Hier een paar belangrijke data: afmelden voor het volgende seizoen moet uiterlijk vóór 15 juni 2022. Meld je jezelf na 15 juni af, dan betaal je gewoon contributie voor het nieuwe seizoen. Bij overschrijving naar een andere club moet je je vóór 15 juni afmelden bij PVC en aanmelden bij je nieuwe club. De overschrijving gaat dan automatisch. Bij overschrijving vanaf een andere club naar PVC is 12 juni de uiterste datum om je aan te melden. Ons advies: wacht niet tot het laatste moment, want soms moet je nog dingen regelen voordat we je écht uit kunnen schrijven bij PVC. Lees meer belangrijke informatie en download de formulieren die je nodig hebt op onze website: https://www.pvcvoetbal.nl/in-en-uitschrijven-bij-pvc

   

  Inleveren van materiaal zoals ballen, hesjes en tenues

  De laatste voetbalwedstrijden vinden plaats in het weekend van 25 en 26 juni. In de week daarna kunnen alle spullen worden ingeleverd, zodat we weer alles klaar kunnen zetten voor het volgende seizoen. Op de volgende tijdstippen kun je de spullen inleveren bij kleedkamer 7: 

  - Zondag 26 juni van 10.00 tot 12.00 uur

  - Maandag 27 juni van 18.00 tot 20.30 uur

  - Woensdag 29 juni van 16.45 tot 20.30 uur

  - Donderdag 30 juni van 19.00 tot 20.30 uur

  - Vrijdag 1 juli van 20.00 tot 22.00 uur

  Hier lees je meer over wat je in moet leveren en wat er gebeurt als er materiaal ontbreekt. 

   

  Spelers en trainers gezocht!

  PVC kan heel goed extra spelers gebruiken, vooral bij de jeugdteams in de oudere leeftijdsgroepen. Het gaat dan vooral om spelers die zijn geboren in 2007, 2008, 2009 of 2010. In ieder geval is er veel behoefte aan keepers! Als je jongeren kent die nog op zoek zijn naar een leuke voetbalclub, laat het hen dan vooral weten! Ook zijn we op zoek naar trainers voor de jeugdteams. Wil je als senior-lid of ouder graag een steentje bijdragen aan de club door trainingen voor jeugdteams te verzorgen? Stuur dan een mailtje naar voetbalzaken@pvcvoetbal.nl.

   

  Ook gezocht: nieuwe aanvoerder voor de vrijwilligers

  Als club zijn we er supertrots op dat onze enthousiaste groep leden en ouders zoveel met elkaar draaiende houden. We hebben al een flink aantal vrijwilligers. Maar… we kunnen nog wel wat mensen gebruiken. Nu en in het nieuwe seizoen. Zo zijn we heel erg naarstig op zoek naar een aanvoerder voor de vrijwilligers. Samen met de secretaris draagt die er zorg voor dat we een goede plek vinden voor leden of ouders die zich aanmelden. Daarnaast maakt hij of zij roosters voor ontvangst. Heb je interesse? Of wil je je op een andere manier inzetten voor de club? Kijk op de site waar we nog versterking zoeken en neem contact op

   

  Mededeling van het bestuur en Stichting De Noordpunt: prijsverhoging in de kantine 

  De prijzen in onze kantine zijn de afgelopen jaren gelijk gebleven. Maar vanwege stijgende inkoopprijzen en de extreem hoge energiekosten ziet het bestuur zich nu helaas toch genoodzaakt om de prijzen van ons aanbod in de kantine te verhogen. Deze verhoging gaat in op 1 juni. 

   

  Vrijwilliger in het zonnetje: scheidsrechter Appie 

  Appie is een van de scheidsrechters bij PVC op wie de jeugd altijd kan rekenen. Als je door het lezen van het interview dat Nathalie Kazdal met hem had niet enthousiast wordt om in zijn voetsporen te treden, dan weten we het ook niet meer. Lees hier het interview met deze enthousiaste voetballer, scheids én vrijwilliger.

   

  FC Utrecht voetbalkamp bij PVC op 18 en 19 augustus 2022

  Wil je ook eens beleven hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie? Meld je dan aan voor het FC Utrecht Voetbalkamp dat op 18 en 19 augustus plaatsvindt op de velden van PVC. Door een inspirerend voetbalprogramma werk je aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. Meiden én jongens. Veldspelers én keepers. Leuk, leerzaam en uitdagend voor elk niveau. Zie hier hoe je je aan kunt melden.  

   

  Volg PVC op de social media!

  Velen van jullie weten PVC al op de social media te vinden, maar hoe meer volgers, hoe groter de betrokkenheid. En dat is ook online erg belangrijk voor onze club. Op deze manier kunnen wij jongeren en hun ouders enthousiast en betrokken krijgen en houden bij alles wat er bij PVC gebeurt. Ook lees je er uiteraard de laatste nieuwtjes. Als je ons nog niet volgt, doe dat dan vanaf nu! Instagram: @pvcvoetbal en op Facebook: PVC Voetbal Utrecht! Lees hier hoe je je foto op onze socials krijgt.

   

  Gevonden voorwerpen

  Ben je iets kwijt? Kijk dan even in het gevonden-voorwerpen-kapstokhoekje bij PVC. Een overwinning zul je daar niet vinden, maar verder ligt er van alles. Van voetbalschoenen en keepershandschoenen tot tassen, bidons en een heel mysterieus sleuteltje... Via deze link zie je een aantal gevonden voorwerpen. Neem zelf een kijkje bij PVC voor de rest. Aan het eind van het seizoen gaat alles weg, dus wees er op tijd bij! 

   

  Oproep teamfoto’s: update onze Wall of Fame!

  Bij PVC hebben we een prachtige Wall of Fame. Hier zijn alle toppers van PVC met een teamfoto te zien. Van de huidige foto’s is er een aantal inmiddels verouderd. Deze willen we graag verversen! Help ons daarom mee door een teamfoto van jouw team te (laten) maken! De foto moet minstens 4 MB groot zijn en het is natuurlijk wel zo leuk als alle spelers uit het team erop staan. Stuur je foto naar ledensecretariaat@pvcvoetbal.nl, onder vermelding van de teamnaam. Alvast heel erg bedankt!

  Diploma Verenigingsscheidsrechter in the pocket!

  PVC is altijd op zoek naar leden die scheidsrechter willen worden. Inmiddels mogen Kobus Krulder, Willem Wijnbergen, Karin Schroten en Eva Smulders zich tot het scheidsrechtersgilde rekenen. Nico Hendriks en Peter van Dijen leidden hen op. Voor zowel de nieuwe scheidsrechters als de opleiders: hulde en proficiat! Lees hier het verslag van hun cursus. Wees gewaarschuwd, na het lezen ervan is er geen weg meer terug!

   

  Nieuwe penningmeester voor Stichting De Noordpunt (SNP)

  In de vorige nieuwsbrief plaatsten we nog een oproep, maar inmiddels kunnen we melden dat hij is gevonden: Gert Burggraaff is de nieuwe penningmeester voor Stichting De Noordpunt. De stichting is eigenaar van het gebouw, de tennisbanen en de jeu-de-boules-banen op Sportpark Marco van Basten. Tot de taken van de penningmeester behoren onder meer het opstellen van de jaarlijkse begroting en jaarrekening en het bewaken van de diverse budgetten die in de begroting zijn opgenomen. Hier stelt Gert zich voor. Over SNP en onder meer de zaalverhuur in het paviljoen kun je hier meer lezen.

   

  PVC 35+ op bezoek in York

  Nadat het twee jaar niet kon, is een groep van in totaal 25 PVC’ers van 12 tot en met 16 mei op bezoek geweest in York. Dit voor onder meer een toernooi en culturele zaken. Lees hier meer over hoe dat verlopen is.

   

  Doe mee met een onderzoek en maak kans op een cadeaubon van € 10

  Suman Pherai, student aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, doet onderzoek naar hoe mensen van en naar de voetbalvereniging reizen. Hij is op zoek naar deelnemers van 18 jaar en ouder, die een auto tot hun beschikking hebben. Het gaat om twee korte vragenlijsten over je reisgedrag, over een periode van drie weken. Geïnteresseerd? Klik op deze link en doe mee! Je kunt de vragenlijst invullen tot en met 26 mei 2022.