• Nieuwsbrief augustus 2022

  Beste PVC-leden, 

  Kijken jullie ook uit naar een mooi nieuw voetbaljaar? Wij in ieder geval wel! Vanaf 22 augustus mag iedereen weer trainen! In deze korte nieuwsbrief zetten we een aantal zaken voor de start van het nieuwe seizoen nog even op een rijtje.

  1. Seizoenstart 2022-2023

  Vanaf 22 augustus gaat het nieuwe trainingsschema in van seizoen 2022/2023 en kan iedereen weer lekker trainen! De selectie is op 7 augustus alweer gestart met trainen en sommige seniorenteams hebben zelfs tijdens de zomer doorgetraind.

  In dit schema op de website van PVC kun je vinden op welke momenten de verschillende teams trainen. De planning van de wedstrijden kun je vinden in de Voetbal.nl-app. Deze app geeft informatie over het actuele wedstrijdschema. Via deze link vind je meer informatie over deze app en hoe deze te downloaden.

  Onderaan deze mail staat extra informatie voor de trainers en leiders van de teams!

  2. Gastvrijheid, ontvangst, bar en keuken

  Zoals we eerder al hebben geschreven, zullen we de jeugdteams indelen om een paar keer per jaar mee te draaien bij het Team Gastvrijheid (bar, keuken en ontvangst).

  Dit gaat al in op 3 september, wanneer de wedstrijden starten! Hieronder staat het schema voor de diensten van de jeugdteams. Staat jouw team hierin vermeld, dan verwachten we dat je hiervoor twee ouders vraagt (liefst ouders die nog geen vrijwilligerstaak hebben bij PVC).

   

   

  7.45 - 11.00

  11.00 - 14.15

  14.15 - 17.30

  SEPTEMBER

  2 PERS.

  2 PERS.

  2 PERS.

  3.

  JO12-1

  JO10-7

  JO17-1

  10.

  JO12-2

  JO10-6

  JO17-2

  17.

  JO12-3

  JO10-5

  JO15-3

  24.

  JO12-4

  JO10-4

  JO15-2

  OKTOBER

  2 PERS.

  2 PERS.

  2 PERS.

  1.

  JO11-1

  JO10-3

  JO14-1

  8.

  JO11-2

  JO10-2

  JO14-2

  15.

  JO11-3

  JO10-1

  JO16-1

  22.

   

   

   

  29.

  JO11-4

  JO09-6

  JO9-1

  NOVEMBER

  2 PERS.

  2 PERS.

  2 PERS.

  5.

  JO11-5

  JO09-5

  JO09-2

  12.

  JO11-6

  JO09-4

  JO09-3

  19.

  JO13-4

  JO08-1

  JO08-3

  26.

  JO13-3

  JO08-2

  JO08-4

  Communiceer dus snel binnen je team! We willen je vriendelijk vragen om de namen door te geven op vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Wil jij komend seizoen ongeveer vier dagdelen per jaar een van de vaste vrijwilligers worden in Team Gastvrijheid? Meld je dan aan bij vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.

  Onze seniorenteams krijgen op 26 augustus tijdens het teamoverleg over hun indeling voor bar- en keukendiensten te horen.

  3. Vrijwilligers gezocht!

  Zoals hierboven wellicht al duidelijk moge worden: onze vereniging kan alleen functioneren als er voldoende vrijwilligers zijn die de handen uit de mouwen willen steken voor de club. Van alle leden wordt verwacht dat zij een bijdrage leveren. Op dit moment zijn er ook voor andere teams nog vacatures. Via deze link vind je het overzicht van de openstaande vacatures. Heb je belangstelling, meld je dan aan bij een van de bestuursleden, een van de aanvoerders of via de website of Voetbal.nl-app.

  4.  Inleveren oude kleding en kledingbeurs

  Wellicht heb je al nieuwe kleding voor dit seizoen, maar ook nog je oude tenue. Geef jouw tenue dan een tweede kans. Neem het mee, evenals je oude voetbalschoenen, en lever ze in bij het afgiftepunt (een doos bij een van de kleedkamers). Je stelt de kleding dan ter beschikking aan PVC en krijgt hier dus geen vergoeding voor. Inleveren kan tot 2 september. Op 3 september is er een ‘kledingbeurs’ waar PVC’ers deze kleding en schoenen voor een klein bedrag kunnen kopen. Deze kledingbeurs begint in de ochtend en gaat door in de middag, zolang er nog voorraad is.  

  Lever je oude spullen dus in, dan maak je anderen superblij en lever je ook nog eens een bijdrage aan ons mooie cluppie. Schoenen die over zijn, doneren we aan Boots for Africa. Grote winst voor iedereen!

  5. PVC is cashless en kantineprijzen zijn omhoog gegaan!

  Zoals vorig jaar al gemeld: vanaf dit moment (seizoen 2022-2023) zijn we in de kantine  volledig cashless. Mocht je hier nog vragen over hebben, mail deze dan naar bestuur@pvcvoetbal.nl.

  Door prijsverhogingen van verschillende leveranciers zien we ons helaas genoodzaakt om ook de prijzen in ons paviljoen wat te verhogen. 

  6. Extra informatie voor nieuwe leiders/trainers 

  Ben je voor het eerst leider van een team? Hier vind je een link met wat praktische tips.

  Verder is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je als leider of trainer (minimaal één per team) wel ingeschreven staat bij PVC. Hier kun je jezelf aanmelden, mocht je dat nog niet hebben gedaan. En voor trainers: kijk in jouw team of jullie al een ‘druppel’ (elektronische sleutel) voor toegang tot het park en de materiaalruimte hebben. Is dat niet het geval, mail dan naar secretaris@pvcvoetbal.nl, zodat we er een voor je kunnen aanmaken (mits je bij PVC staat ingeschreven).

  Trainingsmateriaal

  Net zoals vorig jaar krijgt elk team een eigen locker met ballen, hesjes en hoedjes.

  De komende week staat er op trainingsavonden iemand van de Materiaalcommissie en kun je de materialen in ontvangst nemen. Graag willen je vragen om een half uur voor aanvang van de training van jullie team langs te komen.

  Bij ontvangst van de ballen teken je ook een bruikleenovereenkomst. Dat klinkt wat streng, maar dat valt allemaal best mee. Als je de materialen die je aan het begin van het seizoen krijgt aan het eind van het seizoen weer in goede staat inlevert, is er niks aan de hand.

   

  We verzoeken elk team om de komende week (22-26 augustus) de materialen op te komen halen en de overeenkomst te ondertekenen

  De jeugdselectieteams krijgen op dat moment ook de tas met tenues uitgereikt. Ook hier teken je een bruikleenovereenkomst voor.

  De materialen van de seniorenteams zijn voor de zomer geïnventariseerd. Mocht iets toch aan vervanging toe zijn, mail dan zo snel mogelijk naar: materiaal@pvcvoetbal.nl. Dan maken we een afspraak om dit te doen!

   

  Voor nu een goed weekend en voor komend seizoen heel veel voetbalplezier!

  Met sportieve groet,

  Het bestuur van PVC-voetbal