• Nieuwsbrief december 2022

  Beste voetbalvrienden en -vriendinnen,

   

  Dit is de laatste nieuwsbrief van 2022. Met daarin onder meer een decembergroet van het bestuur, info over het einde van de winterstop, een top-3, een oproep, een uitnodiging en een verzoek. Veel leesplezier en tot in het nieuwe jaar!  Terugblik op een mooi 2022 en de beste wensen voor 2023

  Wij kunnen bij PVC terugkijken op een mooi 2022. In het voorjaar hadden we nog te maken met de naweeën van de coronacrisis, maar geleidelijk aan zijn we teruggekeerd naar normale verhoudingen, waarbij er weer volop kan worden gevoetbald. Onze vereniging is verder gegroeid, zowel bij de jeugd als bij de senioren. En vanwege die groei hebben we sinds dit najaar de beschikking over een derde kunstgrasveld. Daar zijn we heel erg blij mee.

   

  De selectie heeft zich dankzij een formidabele eindfase in het vorige seizoen in de derde klasse weten te handhaven. Steeds meer van onze jeugdspelers stromen door naar dit team. Dat is een mooie ontwikkeling. Wij zijn heel tevreden over hoe de nieuwe hoofdtrainer Dennis van Dijk leiding geeft aan de selectie. Daarom hebben we zijn contract met twee jaar verlengd.

   

  In financieel opzicht hebben we een solide basis: de inkomsten uit contributies, sponsoring en weer een succesvolle Grote Club-actie en de uitgaven zijn goed in balans. De gezelligheid komt op het sportpark ook weer terug, zo bleek tijdens ons vrijwilligersfeest in de zomer en het Sinterklaasfeest eerder deze maand. Volgend jaar hopen we deze lijn verder door te trekken en dan willen we ook weer meer toernooien gaan organiseren. Dat kan alleen als er ook vrijwilligers zijn die de handen uit de mouwen willen steken. Dus aan al onze vrijwilligers: dank je wel voor een mooi voetbaljaar 2022!

   

  Wij wensen iedereen heel fijne feestdagen en een goed en sportief 2023!

  Het bestuur van PVC-voetbal

   

  Winterstop en weer voetballen

  Voor zaterdag 7 januari staan er al jeugdwedstrijden op de planning, vanwege de afgelastingen van de afgelopen week. Deze wedstrijden zijn nog onderdeel van de huidige competitie. De senioren beginnen op 15 januari weer met wedstrijden na de winterstop. Vanaf 21 januari beginnen voor de jeugdteams de reguliere wedstrijden in de nieuwe competities. De velden zijn tussen kerst en oud & nieuw afgesloten. Daarna kan iedereen weer trainen. Hier kun je lezen wanneer er vanwege weersomstandigheden niet kan worden gevoetbald.

   

  Oliebollentoernooi en nieuwjaarsborrel 

  Na de ijspret en de feestdagen houden we op zaterdag 14 januari 2023 vanaf 16:00 uur weer het leukste voetbaltoernooi van PVC voor 18-plussers: het oliebollentoernooi! De nieuwjaarsborrel start die dag om 19:00 uur. Wees van harte welkom!

   

  Om 16:00 uur begint het oliebollentoernooi met een toast en de teamindeling, dus wees op tijd. Aanmelden is niet nodig. Ook na het toernooi wordt het tot in de late uurtjes gezellig met een bord stamppot en een drankje.

   

  Grote Clubactie wederom groot succes!

  Alle PVC-leden en hun familie, vrienden en bekenden die loten (ver)kochten voor de Grote Clubactie willen we hartelijk bedanken voor weer een geweldige inzet dit jaar. Het opgehaalde bedrag is een heel mooie 6.873 euro. De drie topverkopers krijgen een prijs. Het zijn:

  1) Stijn uit JO9-1 (162 loten)

  2) Tobias uit JO10-4 (89 loten)

  3) Sedat uit JO11-3 (74 loten)

   

  Zij krijgen hierover nog een persoonlijk bericht van PVC. De teamprijs gaat naar JO9-1; dit team heeft in zijn geheel maar liefst 300 loten verkocht! Zij mogen met het hele team een rondje Friet & Fris bestellen in de kantine. Supergoed gedaan allemaal!

   

  Contract hoofdtrainer seniorenselectie PVC voor twee jaar verlengd

  Hoofdtrainer Dennis van Dijk blijft de komende twee jaar bij PVC. Het bestuur zegt hierover: “Dennis heeft dit seizoen veel jeugdspelers ingezet, wat volledig aansluit bij ons beleid. Ook de sfeer binnen de groep is goed, waardoor er geen twijfel was om langer met hem door te gaan” (AD, december 2022). In een van de komende nieuwsbrieven plaatsen we een interview met de enthousiaste trainer.

   

  Trek je stoute sponsorschoenen aan!

  Sponsor worden van PVC, wie wil dat nou niet? Ben je een ouder die iedere zaterdag langs de lijn staat en heb je een eigen bedrijf? Pak dan NU je kans en word sponsor van PVC. De beste reclame maak je immers langs de lijn, met uitzicht op je eigen bord;-). Voor 295 euro per jaar heb je al zo’n bord. Maar ook een werkgever die zeer begaan is met de lokale sportvoorzieningen in de wijk kan een interessante potentiële sponsor voor onze club zijn. Ben of ken je zo iemand? Trek dan gewoon je stoute sponsorschoenen aan en neem contact op met onze enthousiaste sponsorcommissie via sponsoring@pvcvoetbal.nl. Eerst meer weten? Check dan de website van PVC en zie meteen een voorbeeld van hoe tof zo’n bord langs de lijn eruit kan zien! 

   

  Parkeren bij PVC: do’s & don’ts 

  Ons sportpark wordt vooral op zaterdagen zeer druk bezocht. Veel bezoekers komen met de auto en dat zorgt voor een grote belasting van de beperkte parkeergelegenheid op en in de buurt van het sportpark. De boa van de wijk heeft bij het bestuur gemeld dat bezoekers ook op plaatsen parkeren waar dat niet mag. Dat geldt in het bijzonder voor de toegang tot het woonhuis naast het sportpark en de toegang tot de Stadstuin daarnaast. Het is verboden om de toegang voor de hekken te blokkeren door daar een auto te parkeren. Dit is aangegeven met een witte markering op de weg bij het woonhuis en een verbodsbord bij de tuin. Aan onze bezoekers (leden en niet-leden) het vriendelijke doch dringende verzoek om hier gehoor aan te geven. Om de parkeerdruk te verlichten, vragen wij je verder om zoveel mogelijk te voet of op de fiets naar het park te komen.