• Nieuwsbrief januari 2022

  Nieuwsbrief PVC januari 2022

  Het jaar 2021 was een jaar met up en downs. Soms viel het mee, soms viel het tegen. Er kon veel gevoetbald worden, maar vaak jammer genoeg ook niet. 

  We willen jullie allemaal bedanken voor jullie voetbal enthousiasme en trouw ondanks de soms lastige omstandigheden, zowel binnen als buiten de lijnen. Met elkaar de club ondersteunen blijft leuk en belangrijk. En dat willen we ook in 2022 blijven doen. Hopelijk kunnen we elkaar weer wat meer langs de lijn en in de kantine ontmoeten!

   

  Al jaren belangeloos bezig voor PVC: Michel Marree

  In deze nieuwsbrief zetten we eerst Michel Marree in de schijnwerpers. Al meer dan 50 jaar is hij lid van PVC en daarvan heeft hij 15 jaar de voorzittershamer gehanteerd. Voorzitter is hij niet meer, maar nog steeds zet hij zich als bestuurslid onvermoeibaar in voor onze club in Utrecht-West. Binnenkort, als we weer allemaal de kantine in mogen, zie je daar splinternieuwe beeldschermen en andere apparatuur. Daarover lees je verderop in deze nieuwsbrief. Ook de bijbehorende bekabeling is vernieuwd en dat alles is gebeurd dankzij de inspanningen van een aantal enthousiaste vrijwilligers waaronder Michel. Dat is nog maar één van de projecten waar hij mee bezig is. We vonden het de hoogste tijd om onze clubicoon uitgebreid te interviewen. Als club bedanken we Michel voor alles wat hij de afgelopen jaren heeft betekend (en we zijn nú al blij met alles wat hij nog voor PVC gaat regelen ;-)). Lees hier het interview met 'Mister PVC' 

   

  Nieuwe hoofdtrainer/coach voor selectie PVC

  Na twee seizoenen heeft onze hoofdtrainer Azzadine al Harchaoui helaas moeten besluiten onze mooie club na dit seizoen te verlaten. Hij kon het trainen en coachen bij PVC niet meer combineren met zijn andere werkzaamheden. Wij vinden dit heel jammer, maar respecteren zijn keuze. We zijn gestart met de zoektocht naar een nieuwe trainer, de vacature staat uit.

   

  Grote clubactie

  Een recordopbrengst in de clubgeschiedenis dankzij een fantastische inzet van onze spelers in de teams JO13 en jonger en hun leiders die dit per team hebben aangejaagd. Een diepe buiging en een luid applaus! Ook alle ouders van leden, leden en teams die loten hebben gekocht, dank! Lees hier meer over de topverkopers en het bijeengebrachte bedrag. 

   

  Nieuw slotensysteem

  Het paviljoen krijgt binnenkort nieuwe elektronische sloten. Daarmee wordt de toegang tot de belangrijkste ruimtes op het sportpark veel flexibeler en bovenal veiliger. Begin februari starten de werkzaamheden aan het nieuwe systeem en medio maart moet het volledig operationeel zijn. Lees hier meer over het nieuwe slotensysteem

   

  Nieuw beeld en geluid en 700 meter kabels in ons clubgebouw

  Het heeft uren aan voorbereiding en nog veel meer uren aan werk gekost, maar in de weken rond kerst en oud en nieuw hebben we het gefikst met zijn allen. We wachten op het moment dat het weer mag, maar dan is PVC er helemaal klaar voor om iedereen te ontvangen in een gezellig volle kantine mét volledig vernieuwde audio- en videoapparatuur. Lees op onze website wat daar zoal bij kwam kijken
  Doe mee als vrijwilliger

  Als club zijn we supertrots dat onze enthousiaste groep leden en ouders zoveel met elkaar draaiende houden. We hebben al een heel aantal vrijwilligers. Maar… we kunnen nog wel wat mensen gebruiken. Wil jij wel paar keer per jaar achter de bar of teams ontvangen? Of ben je financieel handig en wil je de penningmeester ondersteunen? Of heb je wat anders bij te dragen? Kijk snel of er wat voor je bij zit en meld je aan

   

  SponsorKliks

  Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan PVC, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en PVC ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar PVC. En nogmaals, het kost je niets extra!

  Als je PVC ook gratis wilt sponsoren, zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van PVC. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel. 

   

  Jaarverslag van Stichting de Noordpunt

  Het jaarverslag van de Stichting de Noordpunt is beschikbaar. Stichting de Noordpunt is verantwoordelijk voor het hele sportpark, dus ook voor het gebouwbeheer en jeu de boules, darts en tennis. In het jaarverslag staat bijvoorbeeld informatie over de verhuur van ruimtes en diverse onderhoudsklussen.

   

  Materiaalcommissie

  ​​De materiaalcommissie zal op 30 januari, vanaf 12.30 uur, het materiaal weer inventariseren. Zorg er als team voor dat alle materialen in de lockers liggen. 

  We kunnen nog goed hulp gebruiken op die middag om mee te helpen inventariseren, opruimen en om doelen te spannen. Ben je enthousiast? Geef je op via materiaal@pvcvoetbal.nl.

   

  Coronamaatregelen

  De meest recente ontwikkelingen rond de coronamaatregelen ontvangen jullie steeds via nieuwsberichten van de corona commissie. Je kan deze berichten nalezen op de PVC website. De stand van zaken bij het uitgaan van deze nieuwsbrief is dat sinds vrijdag 14 januari de senioren weer mogen trainen. En dat betekent dan ook dat we weer terug gaan naar het 'normale' trainingsschema. Dat gaat per direct in, hierbij de link naar dat rooster. (https://www.pvcvoetbal.nl/trainingsschema-jeugd-en-senioren) De competities worden nog niet hervat, die versoepeling komt hopelijk snel. Tot die tijd is er de mogelijkheid om in het weekend te trainen of een onderlinge wedstrijd te spelen. Seniorenteams kunnen hun wensen hiervoor in hun appgroep aanvragen, jeugdteams naar corona@pvcvoetbal.nl. Kleedkamers en kantine houden we nog even gesloten, tot verdere versoepelingen volgen!

   

  We wensen jullie een gezond, goed en voetbalrijk 2022! 

  Met sportieve groet van bestuur PVC voetbal

  Fons, Michel, Youssef, Mohamed en Roos  Deze nieuwsbrief kan je ook vinden op onze website https://www.pvcvoetbal.nl/nieuwsbrieven