• Nieuwsbrief maart 2022

  Nieuwsbrief PVC maart 2022

  In deze nieuwsbrief lees je onder meer over de indelingsprocedure voor jeugdteams voor volgend seizoen, de leuke en gezellige PVC-nieuwtjes die we via sociale media verspreiden en het waardevolle werk dat vele vrijwilligers leveren om de club draaiende te houden. Ook stelt vertrouwenspersoon Sander Glas zich voor. Kortom, na het lezen van deze nieuwsbrief ben je weer helemaal op de hoogte en krijg je een mooie indruk van wat er allemaal komt kijken bij onze voetbalclub!

  PVC vertrouwenspersoon: Sander Glas
  PVC wil een gezellige voetbalvereniging zijn, waar iedereen met plezier voetbalt en zich thuis voelt. Hierbij hoort onlosmakelijk ook een veilige omgeving. Binnen PVC hebben wij daarom een vertrouwenspersoon: Sander Glas. Hij stelt zich graag aan jullie voor en vertelt wat zijn werk inhoudt en hoe je hem kunt bereiken. Lees meer.

  Indeling teams volgend seizoen
  Vanaf april gaat de procedure voor de teamindeling van de jeugd weer van start. De trainers/coaches van de huidige teams zijn nauw betrokken bij het indelingsproces. Zij overleggen met de indelingscoördinatoren per leeftijdscategorie, die rapporteren aan Team Voetbalzaken. Het bestuur van PVC Voetbal neemt uiteindelijk het besluit over de indeling van de teams, op basis van het advies van Team Voetbalzaken. 

  Bij de teamindeling weegt de club de volgende elementen mee: spelplezier voor alle spelers door indeling op het voor hen juiste spelniveau en balans in de teams qua sportieve kwaliteiten, inzet en diversiteit. 

  Belangrijke momenten in het indelingsproces zijn:

  April:            Inventariseren welke spelers blijven/vertrekken 

  April & mei:   Indelingsproces van de teams op basis van de inschattingen van de trainers/coaches

  Eind mei:      PVC-bestuur neemt besluit over indelingsadvies van Team Voetbalzaken

  Half juni:      Inschrijven van de teams bij de KNVB en communicatie over teamindeling naar leden en ouders

  Heb je vragen over het indelingsproces, stel deze dan aan de trainers/coaches van je huidige team! Binnen nu en twee weken krijgen zij nadere instructies over het indelingsproces. 

  Interim en nieuwe hoofdtrainer/coach voor selectie PVC
  Voor de rest van dit voetbalseizoen heeft Team Voetbalzaken Patrick de Ruijter als interim hoofdtrainer bereid gevonden om de selectie te trainen en te coachen. Hij werkt enthousiast aan de doelstelling om in de derde klasse te blijven. Patrick gaat volgend seizoen aan de slag bij Haastrecht.

  Dennis van Dijk zal komend seizoen de selectie trainen en coachen. Het bestuur is heel blij met de toekomstige samenwerking: Dennis is een gedreven trainer met ruime ervaring. Op dit moment traint hij HDS in Leersum. Hier stelt hij zich voor

  Volg PVC op Instagram en Facebook!
  PVC laat zich vanaf nu nog meer zien op Instagram en Facebook, dé sociale-media-kanalen waarmee wij jongeren en hun ouders enthousiast en betrokken kunnen krijgen en houden bij alles wat er bij PVC gebeurt. Zowel leden als geïnteresseerden willen wij zo meer laten zien van het reilen en zeilen bij PVC. Volg dus vanaf nu PVC op Instagram: @pvcvoetbal en op Facebook: PVC Voetbal Utrecht! Lees hier hoe je je foto op onze socials krijgt.

  Vrienden van PVC zijn Vrienden van Oekraïne: doneer nu!
  Om de mensen in Oekraïne te helpen, heeft PVC alvast een bedrag van 500 euro overgemaakt op Giro 555 van de samenwerkende hulporganisaties. Overal horen we geluiden van mensen die zich ook nu nog bij onze actie willen aansluiten. En dat kan! Lees hier hoe je kunt bijdragen.

  Doe mee als vrijwilliger!
  Als club zijn we er supertrots dat onze enthousiaste groep leden en ouders zoveel met elkaar draaiende houden. We hebben al een flink aantal vrijwilligers. Maar… we kunnen nog wel wat mensen gebruiken. Wil jij wel paar keer per jaar achter de bar staan of teams ontvangen? Of ben je financieel handig en wil je de penningmeester ondersteunen? Of heb je wat anders bij te dragen? Kijk snel of er wat voor je bij zit en meld je aan!

  Vrijwilliger in het zonnetje: trainer/coach Rob de Ridder
  Elke maand willen we op deze plek een PVC-vrijwilliger in het zonnetje zetten. In deze eerste aflevering staan de schijnwerpers op Rob de Ridder, trainer/coach van de O13-1 én van het Vrouwenteam 30+. We geven hem hier graag het woord.

  Wedstrijdverslagen
  Ieder weekend spelen ruim veertig jeugd- en seniorenteams een wedstrijd. Sommige wedstrijden zijn om goede redenen memorabel, terwijl je andere liever zo snel mogelijk vergeet. Kortom, onze wekelijkse wedstrijden leveren stof voor verhalen, die voor je eigen team maar ook voor anderen interessant zijn om te horen of te lezen. Vind je het leuk om eens een wedstrijdverslag te schrijven voor de website en onze sociale media? Neem dan contact op met communicatie@pvcvoetbal.nl

  Contactloos betalen bij PVC; ook met de SNP-betaalpas
  PVC is op 1 december 2021 gestart met de overgang naar contactloos betalen. Hiermee willen we de kantine efficiënter en veiliger maken en de druk op onze vrijwilligers verminderen. Je kunt betalen met je pinpas, met je telefoon of met de SNP-betaalpas. Lees hier meer over dit nieuwe systeem en over een cadeautje van de vereniging aan de leden!

  Stichting De Noordpunt zoekt met spoed nieuwe penningmeester
  Doe jij graag de financiën? Stichting De Noordpunt (SNP) zoekt met spoed een nieuwe penningmeester. De stichting is eigenaar van het gebouw, de tennisbanen en de jeu-de-boules-banen op Sportpark Marco van Basten. Tot de taken van de penningmeester behoren onder meer het opstellen van de jaarlijkse begroting en jaarrekening en het bewaken van de diverse budgetten die in de begroting zijn opgenomen. Lees meer.

  Update: Nieuw slotensysteem voor paviljoen: Toegang 2.0
  Het paviljoen heeft deze week nieuwe elektronische sloten gekregen. Daarmee is de toegang tot de belangrijkste ruimtes op het sportpark veel flexibeler en vooral veiliger geworden. Op dit moment is het verdelen van de bijna honderd druppels (elektronische sleutels) in volle gang. Lees meer.

  TRIAS Fysiotherapie bij PVC Voetbal
  PVC Voetbal en TRIAS Fysiotherapie werken samen om alle voetballers van PVC sportief te ondersteunen. Het multidisciplinaire team van TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie staat voor je klaar zodat je het maximale uit jezelf kunt halen tijdens het sporten. Je kunt wekelijks terecht bij de TRIAS spreekuren op onze club. Niet alleen als je blessures of klachten hebt, maar juist ook om die te voorkomen!

  Iedere dinsdag om 17:30-18:30 uur (Leonie van Bree) en donderdag van 17:30-18:30 uur (Ron Massing) kun je bij PVC terecht voor het gratis fysiotherapeutisch spreekuur. Je kunt terecht met (beginnende) klachten of blessures, vragen, of voor advies. Het spreekuur is voor alle leden van PVC, maar ook voor familie en vrienden. Lees hier meer over onder meer het maken van een afspraak.