• Nieuwsbrief september 2022

  Het voetbalseizoen is inmiddels in volle gang. En wat is het leuk om alle activiteiten op de velden van onze vereniging weer te zien! In deze nieuwsbrief zetten we wat nuttige én verstrooiende informatie over PVC op een rij. Zo kun je lezen over een nieuwe (assistent-)scheidsrechterscursus, doen we enkele oproepjes en zetten we weer een vrijwilliger in het zonnetje. Veel leesplezier! 

   

  Veld 3 op de schop

  De grootscheepse verbouwing van veld 3 is eind vorige maand begonnen. Een aannemingsbedrijf is bezig het oude veld 3 samen te voegen met het asfaltveldje dat ernaast ligt. Daardoor kunnen we straks beschikken over een half in plaats van een kwart veld. Dat is niet alleen winst voor onze club, maar ook voor iedereen uit de buurt die hier kan sporten wanneer PVC het niet gebruikt. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind oktober klaar. Omdat veld 3 minimaal tien weken niet kan worden gebruikt, zijn de indelingen voor trainingen en wedstrijden aangepast. Lees op de website meer hierover.

   

  Scheidsrechters en assistent-scheidsrechters gezocht: cursus op 26 september

  Bij wedstrijden vanaf de O13 is een assistent-scheidsrechter (een ‘vlagger’ of grensrechter) verplicht. Het is dus belangrijk dat een (flink) aantal ouders uit het team op de hoogte is van de taken van de assistent-scheidsrechter en ook de geldende regels kent. Daartoe geeft KNVB-docent Rob Overkleeft op maandagavond 26 september een cursus bij PVC. Deze begint om 19.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Rob was zelf jarenlang assistent-scheidsrechter en heeft bijzonder veel affiniteit met diens speciale rol tijdens de wedstrijd.

  Niet alleen is deze cursus heel nuttig voor iedereen die (op termijn) wel eens een wedstrijd gaat vlaggen en voor scheidsrechters, maar ook voor andere geïnteresseerden. Denk aan oudere jeugdspelers, hun familie en vrienden. Dus broers, zussen, opa’s en oma’s, meld je aan! Je wordt vast zo enthousiast dat je daarna graag aan de slag gaat, ook als je (klein-)kind nog (lang) niet in de O13 zit. Aanmelden kan via: jeugdscheidsrechters@pvcvoetbal.nl.

   

  Algemene Leden Vergadering (ALV) 17 oktober op sportpark Marco van Basten

  De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van PVC Voetbal vindt dit jaar plaats op maandag 17 oktober op het sportpark en begint om 20.00 uur. Leden die punten voor de ALV op de agenda willen zetten, kunnen deze doorgeven aan het bestuur. De stukken voor de ALV komen op de website te staan in de rubriek ALV onder Over PVC.

   

  Lloyd Davidson liep een seizoen stage als trainer bij PVC. Hoe was dat voor hem (en voor PVC)?

  Stagiair Lloyd Davidson was een seizoen lang trainer van de O17-1. Samen met zijn vriend Milano Vogel trainde hij dat team. Hij had er wat voor over, want hij kwam drie keer per week (!) met het openbaar vervoer vanuit Harderwijk naar PVC. We waren benieuwd wat hij hiervoor had gedaan, waar zijn interesses liggen en wat de stage zo leuk maakte dat hij er die flinke reistijd voor over had. Nathalie Kazdal deed een interview met Lloyd. https://www.pvcvoetbal.nl/lloyd-davidson-liep-een-seizoen-stage-als-trainer-hoe-was-dat-voor-hem-en-voor-pvc 

   

  Betaal de contributie alsjeblieft op tijd

  Om de contributie van seizoen 2022-2023 te betalen, heb je vorige maand een e-mail met een betaalverzoek ontvangen van ClubCollect. Je kunt dit bedrag meteen in een keer betalen of verspreid over termijnen. Voor 1 december van dit jaar moet het geld bij PVC binnen zijn.

   

  Heb je moeite om de eindjes aan elkaar te knopen en kun je de contributie of de benodigde voetbalkleding niet betalen? Dan kun je op de Geldfit-website kijken of je in aanmerking komt voor een regeling voor tegemoetkoming van de voetbalkosten. PVC doet namelijk mee aan dit programma van KNVB en ING dat ervoor moet zorgen dat iedereen kan voetballen, ook als er even geen geld is. Ga hiervoor naar: https://geldfit.nl/voetbal. Heb je vragen over de contributie, mail dan naar: contributie@pvcvoetbal.nl

   

  Zorg voor een recente foto op je spelerspas

  Heel veel spelers hebben nog geen recente foto op hun digitale spelerspas. Sommigen hebben nog helemaal geen foto geüpload en van anderen is de foto sterk verouderd. Is dit bij jou ook het geval? Zou je dan zo snel mogelijk een recente pasfoto willen uploaden in de Voetbal.nl app. Dank je wel!

  Vrijwilliger in het zonnetje: penningmeester Youssef Hdaddou (43)
  Hij past zich gemakkelijk aan, toont altijd moed, werkt graag samen, neemt verantwoordelijkheid en is bovenal enorm gedreven om de zaken te vereenvoudigen. Youssef Hdaddou is 43 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen. Sinds 2019 is hij bestuurslid en penningmeester van PVC. Graag zetten we hem in deze nieuwsbrief en op de website in het zonnetje.

  Pak je kans: PVC social media en wedstrijdverslagen

  Heb je dat ultieme moment in de wedstrijd van je zoon of dochter vastgelegd of een leuk filmpje gemaakt van een training, wedstrijd of ander moment? Deel het dan met ons op social media. Wij laten namelijk graag aan iedereen zien hoeveel plezier er bij het verenigingsleven en het voetbal te beleven is! Stuur je foto of filmpje in via de Instagram chat: @pvcvoetbal en go viral! En heb je schrijversambities, of wil je je blijdschap of frustratie over een wedstrijd eens lekker van je af schrijven? Pak je pen en stuur ons jouw wedstrijdverslag: communicatie@pvcvoetbal.nl. Wil je wel, maar durf je niet? Je doet geheid inspiratie op na het lezen van het wedstrijdverslag van onze ervaren wedstrijd-verslaggeefster Lieke Dreijerink: https://www.pvcvoetbal.nl/pvc-11-4-tegen-pvcv-11-4