• Ondernemersgeluk zit in kleine dingen die groots voelen!

    De naam van mijn bedrijf zegt het al en ik wind er geen doekjes om. Ik ben Kim en ik ben advocaat. Ik help werknemers en werkgevers met arbeidsrechtelijke oplossingen.

    Het arbeidsrecht heeft voor mij alles in zich waar ik mijzelf in kwijt kan. Ik onderscheid mij van andere advocaten doordat ik bovengemiddeld empathisch en betrokken ben. Verbinding en vertrouwen staan als kernwaarden voorop. Een juridische oplossing waardoor mijn klant vooruit kan kijken in plaats van achterom is mijn doel. Ik doe dit al 23 jaar, waarvan 17 jaar als zelfstandig ondernemer. Ik werk vanuit een laagdrempelig kantoor met een gemoedelijke sfeer in Utrecht.

    Waarom wil die Advocaat Kim een bord langs de lijn met ‘Ontslag?’, vragen jullie je misschien af. Hierbij een bekentenis: dit was altijd al een ondernemersdroom van me. Want zeg nou eerlijk, wat is er mooier dan een bord langs de lijn van de voetbalclub van alle drie je kinderen? Waar ik nu een jaar of negen langs de lijn sta, steevast op de zaterdag. Bij een club die ik een warm hart toedraag, en die draait op alle vrijwilligers die zich wekelijks of soms zelfs dagelijks en belangeloos inzetten. Wat mij betreft zijn sportclubs het sociaal-maatschappelijke cement van de samenleving. Waar iedereen elkaar ontmoet, ongeacht je kleur van de regenboog. En daar draag ik graag als sponsor en ondernemer mijn steentje aan bij.

    Ik vind het dus geweldig, dat bord. En na een zorgvuldige belangenafweging van alle betrokkenen (“Mam, je gaat toch écht niet met je hoofd op het bord?”) hangt het nu al een dik jaar. Uiteraard zonder foto, maar met een pakkende tekst. En of het me zakelijk iets oplevert? Dat maakt me werkelijk geen 'bal' uit 😉… Want als je doet wat je leuk vindt, levert dat altijd iets op. Dat heet ondernemersgeluk. En dat is van onschatbare waarde. Net als het plezier langs de lijn en op de velden van PVC.

    Ben jij ook ondernemer en actieve ouder langs de lijn? Sta jij er net als ik ook iedere zaterdag in weer en wind? Dan gun ik jou ook de lol en het geluk van uitzicht op een eigen bord langs de lijn. Kom je naast het mijne 'hangen'? Welkom en als je meer wilt weten over kosten van zo’n prachtig bord, en hoe het allemaal werkt? 'Schiet' me gerust aan op de club, bel of mail mij op kim@advocaat-kim.nl of op nummer 06-19 41 23 93.