• Pupil van de Week Sami en de PVC Penalty Cup jo10-2
  Penalty Cup: JO10-2


  Op zondag 30 september speelde het eerste elftal van PVC zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2018/2019. Zoals gebruikelijk was er een pupil van de week aanwezig: Sami uit de JO10-2.

  Sami is pupil van de week geworden omdat hij altijd aanwezig is bij alle trainingen en wedstrijden. Het maakt hem niet uit of hij ziek of moe is, Sami moet en zal voetballen!
  De trainer zegt het volgende over Sami: "Sami is een allrounder die ineens verrassend kan uithalen op de goal en vanuit elke hoek in elke hoek kan scoren. Een verrassende speler die moeilijk in te schatten is en in elk elftal onmisbaar is! Daarnaast helpt Sami in en buiten het veld waar hij maar kan en is hij een harde werker."
  De teamgenoten van Sami noemen hem iemand die altijd vrolijk is en een lach op hun gezicht kan brengen. Een teamspeler waar je op kunt bouwen en waarmee het heel fijn is om in een team te zitten.
  Sami, je bent een waardige pupil van de week en daar mag je ontzettend trots op zijn!

  Niet alleen Sami, maar zijn hele team deed mee op 30 september. En wel aan de eerste dagfinale van de PVC Penalty Cup.  De PVC Penalty Cup is een jeugdcompetitie die plaats vindt in de rust van de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Sami en al zijn teamgenoten schoten om de beurt op het PVC penalty doek. Misha scoorde daarbij 10 punten en won de eerste PVC Penalty Cup dagfinale! Hij heeft hiermee een mooie beker en een Derby Star bal gewonnen. Ook heeft hij zich met deze hoogste score gekwalificeerd voor de grote finale die plaats zal vinden tijdens de laatste thuiswedstrijd van het eerste op 19 mei 2019. In die finale zal Misha met 11 andere winnaars van een dagfinale strijden om de grote eer van PVC Penalty Kampioen 2018/2019 en een aantal mooie prijzen.

  Als team heeft de JO10-2 een totaalscore behaald van 32 punten waarmee zij tegen andere teams gaan strijden in de PVC Penalty Cup teamcompetitie. Het team met de hoogste totaalscore aan het einde van het seizoen wordt het PVC Penalty Kampioensteam.
  Volg de ontknoping van de PVC Penalty Cup 2018/2019 tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal én op onze website.