• PVC 3 pechvogels met veel geluk?

    PVC 3 kwam grotendeels begin seizoen 2020-2021 bij PVC binnengelopen. Dit was net na de eerste grote coronagolf en voetbal leek weer in het verschiet te liggen, maar niets was minder waar. We hebben uiteindelijk pas in seizoen 2021-2022 echt van deze pechvogels mogen genieten. Gelukkig hebben we dit nieuwe team tussendoor waar mogelijk wel aan het voetballen weten te houden, dus toen het eenmaal het veld op mocht, was het er ook echt klaar voor.

    Toen uiteindelijk ook de tweede en derde coronagolf achter de rug waren, was de PVC 3-beer pas echt los. De ene na de andere wedstrijd werd gewonnen en al snel waren het geen pechvogels meer maar kampioenen. Ondertussen weten we dat ze eind seizoen 2023-2024 meer keren op rij kampioen zijn geworden en ze als klap op de vuurpijl ook nog eens de KNVB-bekerfinale wonnen. Ondertussen is er al langer sprake van de vurige wens om op zaterdag te gaan spelen, maar op zaterdag is er voor senioren helaas geen plek bij PVC.

    Daarom moeten we met pijn in het hart afscheid nemen van PVC 3 en gaan de spelers volgend jaar hun geluk beproeven als Faja Lobi KDS 2. Dus waren de mannen van PVC 3 nu echt pechvogels of hadden ze meer geluk? Het antwoord is eigenlijk niet zo simpel als de vraag, want beide zijn niet juist. Hoewel de start bij PVC door corona niet soepel was te noemen, is het domweg wel een fantastisch team met vooral goed voetballende spelers en een dijk van een begeleiding, zaken die met pech en geluk niets te maken hebben.

    Namens alle PVC'ers wensen we PVC 3 heel veel plezier en succes in hun toekomst bij Faja Lobi KDS!

    PS. Voor senioren die PVC willen verlaten: vergeet je niet af te melden via de site van PVC. Wil je nog wel bij PVC blijven spelen en heb je even geen team meer, meld je dan bij voetbalzaken@pvcvoetbal.nlDan zoeken we alsnog weer een plekje voor je.