•  

  Beste voetbalvrienden,

  Door de coronacrisis heeft PVC flink wat inkomsten gemist en daarom vragen we dit jaar de hulp van alle leden, jong én oud, om mee te doen aan de Grote Clubactie. Deze start zaterdag 19 september. Door loten te verkopen kunnen we PVC financieel steunen en kunnen we blijven investeren in goede materialen en leuke dingen voor jong en oud. Het is dit jaar extra makkelijk om een mooi bedrag voor de club op te halen, omdat de verkoop ook online kan! 

  En dit jaar is er óók voor de verkopers een beloning: voor élk lot dat je verkoopt, kun je zelf €0,20 krijgen. Daarmee is dus een aardige zakcent te verdienen! Bekijk het filmpje met alle info op pvcvoetbal.nl of op Facebook of Instagram (@PVCVoetbal).

  Coronaproof & makkelijk loten verkopen: iedereen krijgt een eigen verkooplink

  Elk PVC-lid krijgt zijn/haar persoonlijke verkooplink, je ontvangt deze zaterdag via e-mail. Stuur de link door naar al je familie en vrienden (of help je kind hierbij), want hier kunnen zij supermakkelijk online loten kopen! 

  Ook worden er als vanouds lotenboekjes uitgedeeld aan de jeugdleden; je kunt deze ook ophalen bij de Ontvangst. Je kunt de boekjes op 2 manieren inzetten: 

  1) de QR-code op het boekje laten scannen door de koper; hij/zij kan dan direct online loten kopen en jou als lid selecteren, zodat de aankoop aan jou wordt gekoppeld;

  2) ouderwets; een lot invullen met pen -> vergeet niet je boekje in te leveren als je klaar bent met de papieren verkoop en vermeld duidelijk je voor- en achternaam en je team. Voor elk vol boekje dat je inlevert bij de bar, krijg je een gratis ijsje!

  Ons doel: € 3.000

  Vorig jaar viel de opbrengst nogal tegen. Dat moet dit jaar echt beter! Het doel is om minimaal € 3.000 op te halen. Daarvoor moeten we met zijn allen 1.250 loten verkopen. Met 4 loten per jeugdlid lukt dit al! Voor lotenkopers zijn prijzen te winnen van een auto tot een hoofdprijs van € 100.000. De winkans voor kopers is 1 op 10! Een lot kost € 3. Daarvan is € 2,40 voor PVC – en daarvan kan de verkoper dus € 0,20 krijgen. 

  Voor echte toppers: superloten

  Voor bedrijven en supersponsors met een groot clubhart is er nog een extra optie: koop een Superlot. Een Superlot kost € 150; hiermee koop je 50 loten ineens en krijg je een speciale vermelding op onze social media en website. De kosten voor bedrijven zijn aftrekbaar. De link naar de superloten vind je hier: https://clubactie.nl/superlotkopen/pvc-voetbal/120775. 

  Leuke prijzen voor de verkopers

  Natuurlijk valt er voor de verkopers ook wat te winnen. Iedereen die een vol boekje bij de bar inlevert krijgt een ijsje. Het team dat de meeste loten verkoopt, krijgt Frietjes & Fris(ti) na een thuiswedstrijd bij PVC. Voor de 3 topverkopers zijn er een voetbalshirt van je favoriete club, een PVC Sporttas en een Derbystar bal te winnen. 

  Hou Facebook & Instagram in de gaten voor updates

  De komende tijd houden we je op de hoogte via de Facebook- en Instagrampagina van PVC Voetbal Utrecht. Volg ons dus en ook je reacties, suggesties en foto’s zijn van harte welkom!

  Vragen?

  Heb je nog vragen of ideeën, neem dan contact op met ons via clubactie@pvcvoetbal.nl. 

  Veel dank voor je inzet! Samen halen we die €3000 binnen! 

  Met sportieve groet,

  Nannie en Maurien

  Vrijwilligers PVC 

   

  Praktische zaken

  - Inleveren van lotenboekjes kan in de ‘Schatkist’ in de kantine of in de brievenbus van huisadres Everard Meijsterlaan 64 (Oog in Al/Halve Maan) of Majellapark 25 (Lombok). Let op dat je naam en team duidelijk vermeld zijn, anders kunnen we de loten niet aan jou als verkoper koppelen! Inleveren kan tot 15 november dus je hebt 2 maanden de tijd!

  - Uitkering €0,20 per lot. De uitkering vindt plaats via online bankieren, na afloop van de actie (medio december). Wil je graag jouw verkoopbijdrage ontvangen, stuur dan voor 1 december 2020 een e-mail met: naam verkoper, team, IBAN rekeningnummer en tenaamstelling IBAN rekening naar clubactie@pvcvoetbal.nl. Let op: alleen voor de verkochte loten die daadwerkelijk betaald/geïncasseerd zijn, wordt de vergoeding van €0,20 uitgekeerd: als de koper geen juiste gegevens heeft ingevuld of onvoldoende saldo heeft, kunnen de loten niet worden afgeschreven en zijn de loten dus niet verkocht.

  - Doneren: je kan er ook voor kiezen jouw € 0,20 per lot te doneren aan PVC Voetbal. Hiervoor hoef je niets te doen. Als we voor 1 december geen e-mail met IBAN nummer van je hebben ontvangen, wordt je vergoeding automatisch als gift aan PVC gezien. Waarvoor dank!