• PVC JO11-1 kampioenen!

  Zaterdag 25 mei was uit zo ver. De laatste competitiewedstrijd van het seizoen voor de jongens en meiden van PVC JO11-1. En wat voor eentje! Voor de winterstop sloot men de competitie al af met een zeer verdienstelijke 3de plaats. Helaas ging de KNVB niet akkoord met het verzoek om het een stapje hoger te mogen proberen. De poule werd versterkt en vol goede moed werd er aan de voorjaarscompetitie begonnen.

  Het plezier en de inzet werden er echt niet minder door en vanaf dag 1 pakte het team de koppositie in de poule. Uiteindelijk bleven er twee teams over die in aanmerking kwamen voor het kampioenschap. Maar daar waar de doelpuntenmachine in Montfoort (de kampioen van voor de winterstop) wat begon te haperen na de vakantiepauze, scoorden de heren en dames er in het zwart-blauw vrolijk op los.

  Zaak was het dan ook om deze laatste competitie wedstrijd te winnen. De spelers voelden best wat zenuwen alleen was de vraag wel: waren deze groter bij de ouders dan bij de spelers zelf?

  Het leek er een beetje op of ze het er om deden. PVC was veel sterker maar het balletje ging best wel moeilijk tussen de palen. De muur die de Bilt op trok, stond voor de rust maar twee doelpunten toe. Er leek niets aan de hand, maar na rust werd het al gauw 1-2. Het werd wat stiller bij de ouders langs de lijn??..

  Maar het was alsof het team in het laatste kwartier er nog even alles uit perste en uiteindelijk de 1-6 op het scorebord neer zette. Met een bepaalde ‘drive’ die heel kenmerkend was voor het hele seizoen. 

  Na het laatste fluitsignaal was de ontlading groot bij zowel het team als de supporters. De kurk kon van de (kinder)champagne en de slingers konden tevoorschijn gehaald worden. Besloten werd om het feestje op ons eigen sportpark voort te zetten. Taart, patat, drinken, medailles, wat een mooie zaterdag!

  Jongens en meiden van de JO11-1; van harte gefeliciteerd!