• PVC Nieuwsbrief maart 2024 (Paaseditie)

  Beste voetbalvrienden en -vriendinnen,

   

  Het lekker lange Paasweekend lonkt en op de valreep van maart sturen we je hierbij de tweede nieuwsbrief van deze maand, omdat we niet konden wachten met enkele belangrijke nieuwtjes. Meest urgent is de oproep om te helpen onze keeper en keeperstrainer Sekou in Nederland te laten blijven. Meer hierover kun je hieronder meteen na de agenda lezen. Verder is er nieuws over de voortgang van de teamindeling voor volgend seizoen, stellen we weer acht voetbalvragen aan een selectiespeler, zetten we een sponsor in de spotlights en hebben we zoals gebruikelijk de nodige oproepjes. Veel leesplezier en een heerlijk zacht en gezellig Paasweekend! 

   

  Agenda

  6 april en 26 mei - Voorrondes van het NK Penaltyschieten in Maarssen en Doorn. Voor teams van vier of vijf voetballers met begeleider. Zie de website voor meer informatie. 

  8 juni - Jeugdtoernooi + BBQ.

  22 juni - PVC eindejaarsfeest; meer info volgt, maar zet ‘m alvast in je agenda!

  30 juni - Teckel op de Bal: het damestoernooi van PVC.

   

  Help Sekou in Nederland te blijven!

  Velen van jullie kennen ongetwijfeld onze keeper van het eerste, Sekou Kamara. Hij heeft kort geleden heel slecht nieuws gekregen. Hij dreigt terug te worden gestuurd naar zijn land van herkomst, een onveilig Liberia. Sekou wil niets liever dan in Nederland blijven en heeft zijn leven hier opgebouwd. Hij maakt deel uit van onze club en is een zeer betrokken speler en vrijwilliger. Zo geeft hij keeperstrainingen aan de jeugdspelers. Zijn advocaat zegt dat er nog hoop is. Sekou heeft daarvoor alleen zo veel mogelijk brieven en foto’s nodig van mensen uit zijn omgeving. Lees verder als jij Sekou wil helpen en wil weten hoe je dat kunt doen! Er is haast bij, dus wacht niet tot na het Paasweekend! 

   

  Teamindeling volgend seizoen loopt gestaag
  De afgelopen weken zijn er gesprekken gevoerd met de trainers van de selectieteams, de trainer van de herenselectie en de leeftijdscoördinatoren. Hier zijn al een hoop nuttige inzichten uit gekomen, die Team Voetbalzaken heeft verwerkt in het teamindelingsdocument. In de gesprekken hebben we aangegeven dat we de teamindeling zo transparant mogelijk willen laten verlopen. Op de website van PVC kun je teruglezen hoe we omgaan met de teamindeling. Op 5 april gaan we in gesprek met de trainers en coaches. Hierna gaan we in april stap voor stap verder, totdat we iedereen hebben ingedeeld. Dit zal rond 1 juni zijn afgerond. We willen zo veel mogelijk samen tot een goede indeling komen. Dit resulteert in een advies aan het bestuur van PVC  Voetbal, dat uiteindelijk het besluit neemt over de indeling van de teams. De indeling voor volgend seizoen zal voor iedereen tegelijk rond half juni worden gecommuniceerd. Bij de teamindeling weegt de club de volgende elementen mee: spelplezier voor alle spelers door indeling op het voor hen juiste spelniveau en balans in de teams qua sportieve kwaliteiten, inzet en diversiteit.
  Heb je een vraag, opmerking of ideeën over de teamindeling, deel deze dan met de trainer van je team of stuur een berichtje naar: voetbalzaken@pvcvoetbal.nl.

   

  Trainers/coaches gezocht voor komend seizoen (2024/2025)

  Voor komend seizoen zijn we voor de junioren-selectieteams nog op zoek naar een trainer/coach. We hebben het dan over teams die op een heel veld spelen. Een supermooie en belangrijke rol binnen PVC. Je krijgt de kans om met enthousiaste spelers een topseizoen te draaien. Heb je interesse? Laat het ons dan weten op: voetbalzaken@pvcvoetbal.nl

   

  Acht voetbalvragen aan… Kwamé Ballo

  Met ingang van dit seizoen stellen we de selectie hier wat uitgebreider aan je voor. Dat doen we door elke speler acht voetbalvragen voor te leggen. In deze aflevering is het de beurt aan rechtsbuiten Kwamé Ballo (30) die sinds seizoen 2021/2022 met een kleine onderbreking bij PVC speelt. Lees hier zijn antwoorden.

   

  Sponsor in the Spotlight: Dirk van den Ham

  In deze nieuwsbrief zetten we de spotlights op Dirk van den Ham van Temming Teamwear, gespecialiseerd in werkkleding, sportkleding en bedrukkingen. Temming Teamwear verzorgt alle kleding voor PVC en is daarnaast een belangrijke sponsor. Lees meer over Dirk en waarom hij vindt dat iedere ondernemer sponsor zou moeten worden!

   

  Nog meer vrijwilligers gezocht!
  Er zijn al heel veel betrokken vrijwilligers aan het werk voor PVC, zodat iedereen met plezier kan sporten bij onze mooie club. Voor een paar projecten kunnen we nog wat hulp gebruiken:

  • Activiteitencommissie (voor hulp bij het toernooi op 8 juni, de organisatie van de bbq en Sinterklaas;
  • Wedstrijdsecretariaat (kan nog een of twee mensen gebruiken, met name iemand die de senioren wil vertegenwoordigen);
  • Een secretaris voor onze mooie club;
  • Mensen die mee willen werken en denken in de Sponsorcommissie;
  • Hulptroepen die eind seizoen willen helpen om de voetbalvelden leeg te maken en voetbalmateriaal willen innemen en controleren.

  Wil je je handen uit de mouwen steken voor een van deze activiteiten? Laat het ons dan weten! En staat jouw functie hier niet bij, maar wil je wel wat doen voor de club? Kijk dan op de website of mail naar: vrijwilligers@pvcvoetbal.nl.