• PVC nieuwsbrief oktober 2023

  Beste voetbalvrienden en -vriendinnen,

  We zitten inmiddels in het midden van de herfst en dat zullen we weten ook, want het is koud en nat buiten en binnen is het grote niezen begonnen. Maar we voetballen natuurlijk vrolijk verder en aangezien de maand op zijn eind loopt, is het hoog tijd voor de PVC Nieuwsbrief van oktober. En die staat weer boordevol leuke nieuwtjes en serieuzere zaken. Zoals twee belangrijke vacatures voor de club, wat je kunt doen als je de contributie niet kunt betalen en een tussenstand van de Grote Clubactie. Verder stellen we weer acht voetbalvragen aan een speler van de selectie en zetten we een sponsor in de spotlights. Maar we beginnen met de agenda. Voor nu een heel goed weekend en veel leesplezier!

  Voor in de agenda:

  Hier weer wat leuke PVC-activiteiten voor 2023/2024. Zet ze snel in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent!

  Zondagmiddag 29 oktober: Wintertijdborrel - nieuw bij PVC: een gezellige borrel op zondagmiddag. Eerst vanaf 14:00 uur samen de wedstrijd kijken, daarna borrel en happy hour.

  Maandagavond 30 oktober: Algemene Ledenvergadering (ALV) van PVC Voetbal. Aanvang 20.00 uur. Klik hier voor de agenda en de stukken.

  Woensdagavond 29 november:Sinterklaasfeest bij PVC voor voetballers van J06, J07 en J08. Vanaf 17:00 tot 19:00 uur.

  Vrijdagavond 22 december: Kerstklaverjassen. De kaarten zijn weer geschud en op deze avond worden ze gespeeld. Speel je mee? Aanvang 20:00 uur.

  Zondag 7 januari 2024: Oliebollentoernooi en Nieuwjaarsborrel.

  Zaterdag 8 juni 2024: Jeugdvoetbaltoernooibij PVC voor J08-J012.

  Secretaris & wedstrijdsecretaris gezocht!

  Zoals je weet, draait PVC op de inzet van de vele vrijwilligers bij de club. Op de website is te vinden waar we nog hulp kunnen gebruiken. Maar deze twee vacatures willen we even apart benadrukken:

  Secretaris Bestuur PVC

  Ben jij iemand die op de hoogte is of wil zijn van de ontwikkelingen bij PVC en het amateurvoetbal? Ben je goed in communicatie (zoals e-mails doorsturen en beantwoorden, jaarplanning bijhouden)? Wil meedenken over het beleid van PVC? En aanspreekpunt zijn voor een paar commissies binnen onze mooie club? Word dan onze bestuurssecretaris! Mail voor meer info met het bestuur: bestuur@pvcvoetbal.nl of secretaris@pvcvoetbal.nl.

  Wedstrijdsecretaris PVC

  Een goede wedstrijdplanning is natuurlijk van cruciaal belang voor een voetbalclub als PVC. De KNVB plant alle wedstrijden in; de wedstrijdsecretaris brengt indien nodig wijzigingen aan en kijkt naar de optimale veld- en kleedkamerbezetting in combinatie met de bardiensten (senioren). Zowel bij de senioren als bij de jeugd zoeken we een wedstrijdsecretaris. Deze functie kan ook door meer personen worden uitgeoefend. Ben je geïnteresseerd en wil je meer info? Mail dan met: secretaris@pvcvoetbal.nl.

  Blok in je agenda: het jeugdtoernooi van PVC op 8 juni 2024

  Dit jaar is het PVC Jeugdtoernooi alleen voor de teams JO8 tot en met JO12. Aangezien het alweer even geleden is dat er een jeugdtoernooi plaatsvond, starten we dit jaar met een toernooi voor alleen de jongere teams. We hopen natuurlijk dat het een groot succes gaat worden en dat we het jaar erop zo ervaren zijn dat we een toernooi kunnen organiseren voor alle jeugdteams.

  De JO8- tot en met JO12-teams kunnen zich opgeven via: jeugdtoernooien@pvcvoetbal.nl. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

  Acht voetbalvragen aan… Sahin Vural
  Met ingang van dit seizoen stellen we de selectie wat uitgebreider aan je voor. Dat doen we door elke speler acht voetbalvragen voor te leggen. In deze aflevering is het de beurt aan centrale middenvelder Sahin Vural (33). Hij speelt sinds zijn zesde bij PVC. Lees hier zijn antwoorden.

  Stem op Appie!

  Scheidsrechterscoördinator Nathalie Kazdal deed enige tijd geleden een interview met scheidsrechter Appie. Maar nu is er groot nieuws! Appie staat namelijk op de vijfde plaats als Scheidsrechter van het Jaar (een initiatief van de KNVB). Het zou natuurlijk echt tof zijn als deze topper van een scheids zou winnen. PVC wil jullie dan ook vragen om massaal op hem te stemmen. Dat kost je nog geen drie minuten en kan via deze link: http://www.scheidsrechtervanhetjaar.nl/abdessamad-baijja

  Samen stemmen we Appie naar de top!

  Ondersteuning bij betalen van de contributie

  Even een reminder: de contributie voor dit seizoen moet voor 1 december zijn betaald. Meer dan 85 procent van de leden heeft de contributie inmiddels betaald of aangegeven in termijnen te betalen. Als het betalen van de contributie lastig is, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Lees hier verder…

  Sponsor in de spotlights: Kim Voordes (Advocaat Kim)

  Onze sponsor in de spotlights is deze keer Kim Voordes. Zij is arbeidsrechtadvocaat en bedrijft de advocatuur vanuit haar eigen laagdrempelige kantoor Advocaat Kim in Utrecht-Oost, vlakbij het Griftpark. Ze woont in Oog in Al en heeft drie voetballende kinderen bij PVC. Lees hier meer over Kim, waarom ze sponsor is van PVC en waarom zij vindt dat iedere ondernemer dat zou moeten willen!

  Tussenstand Grote Clubactie

  We hebben al ruim 6.500 euro opgehaald met de Grote Clubactie. Wat een mooi bedrag! Doe je mee aan de eindsprint naar 12 november om het doel van 10.000 euro te halen? Team JO10-1 heeft tot nu toe de meeste loten verkocht, op de voet gevolgd door JO11-4 en JO7. Ben je klaar met verkopen? Lever dan je boekjes in bij de inleverbox in de kantine of door de brievenbus bij Everard Meijsterlaan 64 of Majellapark 25.