• Samenwerking NIKKI voor betaling contributie

  Het bestuur heeft besloten om de inning van de contributiegelden verder te professionaliseren. Dat betekent dat we met ingang van het seizoen 2024/2025 afstappen van de samenwerking met ClubCollect en overgaan tot een samenwerking met NIKKI. NIKKI helpt en ondersteunt onze voetbalclub bij het innen en verwerken van de contributie. Betalingen kunnen worden gedaan via een iDEAL-betaallink. Deze betaallink ontvang je via de mail, SMS of Whatsapp. 

  iDEAL-betaallink

  Je ontvangt uiterlijk in de maand september een eerste e-mail van Nikki met een iDEAL-betaallink. Je kan dan kiezen om de contributie in één keer of in aaneengesloten termijnen te betalen.


  Geen bericht ontvangen?

  Heb je geen e-mail van NIKKI ontvangen in het nieuwe seizoen? Stuur dan een e-mail naar contributie@nikki.nl. Noem in deze e-mail altijd de juiste persoonsgegevens (naam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer). Laat ook weten dat je lid bent van PVC Voetbal. NIKKI werkt met meerdere sportverenigingen.


  Vergoedingen via derden, zoals Jeugdfonds

  Maak je gebruik van een (gemeentelijke) vergoeding voor de contributie? Dan moet je deze zelf aanvragen. Neem op tijd contact op met de mediator of andere persoon die dit regelt. Informeer zelf ook NIKKI (contributie@nikki.nl). Wanneer de vergoeding is ontvangen, kan NIKKI contact met je opnemen als er nog een bedrag open staat.

  Meer informatie? Kijk op de website van NIKKI (https://www.nikki.nl/faq-leden/). 

   

  Afspraken PVC Voetbal / NIKKI

  • De communicatie rondom de contributie ligt bij NIKKI. Je kan je vragen bij NIKKI stellen, zowel via de telefoon als via e-mail.
  • Op verzoek kan een bedrag rechtstreeks worden overgemaakt. Neem daarvoor contact op met NIKKI via contributie@nikki.nl.
  • PVC Voetbal kan geen contante betalingen aannemen.
  • Bij het uitblijven van betalingen, kan er een incassobureau worden ingeschakeld. Als bestuur gaan we ervanuit dat dit niet nodig zal zijn.


  Voor vragen over bijvoorbeeld de contributie verwijzen we je graag door via onderstaande link naar de FAQ op de website van NIKKI: https://www.nikki.nl/faq-leden/