• Schrijf je snel in voor de BBQ

   Inschrijving is gesloten

   

  PVC heeft binnenkort een prachtig nieuw kunstgrasveld en daarmee hebben we extra capaciteit om te trainen en te spelen. Om deze uitbreiding te vieren en om extra geld op te halen organiseren we zaterdag 21 september een BBQ. Al het geld dat wordt opgehaald gaat naar PVC en is voor de nieuwe verlichting rondom de velden.

  Naast de BBQ  is er een leuk programma voor alle leden en aanhang van PVC. Er is een Hummel vrachtwagen aanwezig voor iedereen die nog kleding nodig heeft om tiptop voor de dag te komen.

  PROGRAMMA

  16:00 uur - Ontvangst

  16:30 voetballen voor de kids + borrel

  17:00 Officiele opening van het nieuwe kunstgrasveld door de wethouder

  17:30 uur - Start BBQ

  BBQ

  Voor het deelnemen aan de BBQ vragen we een kleine vergoeding. Alle inkomsten rondom de BBQ gaan naar PVC. Afrekenen op de club bij binnenkomst kan via PIN betaling. Drankjes kunnen afgenomen worden bij de bar.

  • BBQ volwassenen €10,-
  • BBQ en pannenkoeken Kinderen €5,-

  RAD VAN FORTUIN

  Om deel te nemen aan het spel rad van fortuin verkopen we loten. Deze kunnen ter plaatse gekocht worden en er zijn prachtige prijzen! Neem voor het kopen van loten wat contanten mee!

   

  START GROTE CLUBACTIE

  En als het echt niet lukt om op de bbq te komen, dan kun je je steentje bijdragen door mee te doen aan de Grote Clubactie. Op 14 september gaat de GCA weer van start! De opbrengst gaat natuurlijk naar de verlichting bij ons nieuwe kunstgrasveld. Binnenkort ontvangen alle jeugdleden het lotenboekje bij PVC. Help mee om het grote succes van vorig jaar te overtreffen en verkoop minstens 5 loten per persoon!