• DE PUPILLEN VAN WEEK 50: SOHAÏB EN JOEP

  Op 17 december speelde PVC 1 hun laatste thuiswedstrijd van 2017. Deze wedstrijd tegen Elinkwijk eindigde met 0-1.

  Sohaïb Zouggaghi en Joep Vossen waren als Pupillen van de Week bij deze wedstrijd aanwezig. Ook waren zij bij de voorbespreking en mochten ze samen met PVC 1 het veld op.

  Sohaïb (JO10-2) werd als PvdW voorgedragen en uitgekozen omdat hij altijd bereid is om overal op het veld te assisteren. Dat is een heel goede houding. Ook is hij enorm snel. Meer over Sohaïb en over hoe hij de dag heeft beleefd, lees je hieronder.
   
  Ik voetbal al 3 jaar bij PVC. Ik ben fan van Real Madrid en Ajax omdat het goeie clubs zijn, en omdat Ronaldo bij Real Madrid speelt.
  Het leukst aan voetbal, vind ik het aanvallen. Dat komt omdat ik het leuk vind om te scoren. Ik ben dan ook het liefst aanvaller. Als ik heb gescoord of als we een wedstrijd hebben gewonnen, ben ik heel erg trots.
  Keepen vind ik het moeilijkst.
  Het leukst aan het zijn van Pupil van de Week vond ik dat ik de aftrap mocht nemen.
  Het was leuk om naar de wedstrijd van PVC 1 te kijken en die van het begin tot het eind te volgen. Ik vond het een beetje spannend als PVC 1 bijna scoorde, maar toch miste.
  Sommige trucjes van PVC 1 vond ik de mooiste acties. Dit seizoen zou ik ook graag goeie trucjes willen leren en beter willen leren ver schieten. Wat ik ook belangrijk vind om te leren is het hebben van zelfvertrouwen en doorzetten.

  Joep Vossen (JO9-2) werd voorgedragen en uitgekozen omdat hij vreselijk goed kan scoren. Meer over Joep en over zijn dag als Pupil van de Week, lees je hieronder.

  Dit is mijn 3e jaar bij PVC. Ik ben fan van Bayern München want ze zijn gewoon heel goed. Ook hebben ze de beste keeper ter wereld.
  Het leukst aan voetbal vind ik het scoren want dan kan ik lekker juichen. En ik scoor zowat elke wedstrijd .... Het liefst ben ik spits.
  Het moeilijkst aan voetbal vind ik het hoog houden van de bal. Dat wil ik dit seizoen graag leren. En ik wil leren om met de bal een lobje over iemand heen te maken.
  Ik vond het niet spannend om Pupil van de Week te zijn. Het uitnemen vanaf de middenstip vond ik vandaag het leukst om te doen. En ik mocht tijdens de wedstrijd in de dug-out zitten. Dat was heel leuk!
  De wedstrijd van vandaag was spannend. Jammer dat ze hebben verloren.
  Tips voor de spelers van PVC 1 heb ik niet want ze zijn veel beter dan ik.