• Arjan Douma: als sponsor van PVC sta je als een huis!

    Hoi, mijn naam is Arjan Douma en ik ben zelfstandig aan- en verkoopmakelaar in Utrecht (Leidsche Rijn). Het grote plezier aan mijn vak is om iedere keer weer mensen blij te maken met een nieuw huis of te adviseren bij de optimale verkoopopbrengst van hun huis. De huizenmarkt is op dit moment onrustig en ik snap dat er veel vragen zijn, maar bel me gewoon een keer vrijblijvend op om te sparren over je twijfels of om juist je kansen door te nemen. Ik zit er klaar voor.

    Voor PVC zit ik in de sponsorcommissie en ik ben blij dat je dit even leest en daarmee betrokken bent bij onze mooie club. Je ziet namelijk iedere dag zoveel plezier op het veld bij trainingen en wedstrijden van onze heren, dames, jeugd en kids.

    Langs het hoofdveld zie je dan ook meteen een van de belangrijkste taken van de sponsorcommissie: inkomsten genereren voor de club, met reclameborden langs het veld. We houden momenteel een grote schoonmaak, maar er moet nog heel wat werk worden verzet om het hele veld weer netjes en vol te krijgen. Daar kan ik best wat hulp bij gebruiken. Heineken is onze allernieuwste sponsor en het sponsorbord zie je al langs het veld hangen. Maar wie helpt me mee om het hele veld weer up-to-date te krijgen, meer inkomsten te genereren en de professionele uitstraling van de club terug te brengen?

    Als je net als ik trots bent op PVC en je al jaren bij de club speelt of je kind er iedere week een paar keer komt trainen of spelen onder een vrijwillige trainer dan kun je de club steunen met een bord voor € 295 per jaar. Daarmee willen we nog meer een magneet zijn voor de jeugd die rondom de club woont en ze aan het sporten krijgen en houden.

    Doe je ook mee?