• Sponsor in de spotlight: Martin van der Kaay

    Deze keer stelden we onze vragen aan Martin van der Kaay. Martin is getrouwd met Ilse. Samen hebben ze twee dochters, twee schoonzonen en twee kleinzonen. Hij is makelaar taxateur en eigenaar van Connect Real Estate. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Meer specifiek richt Connect Real Estate zich op kantoorruimten, winkelruimten, showrooms en bedrijfsgebouwen in Utrecht en de direct omliggende gemeenten. Zij begeleiden en brengen vooral gebruikers en eigenaren van onroerende zaken samen.

    Martin is al vanaf zijn 12e lid van PVC. Voetbal, saamhorigheid en gezelligheid vormden de basis van de club. Toentertijd speelde hij nog op Lageweide Sportpark Verthoren. Hij is diverse malen gepromoveerd en gedegradeerd met het 1ste team. PVC stond toen bekend om de feestavonden en carnavalsavonden waarbij de kantine volledig uitverkocht was. Echt een plek waar vriendschappen ontstaan. Veel van zijn vrienden komen van PVC. Dit clubgevoel heeft hem tot sponsor gemaakt.

    Hij omschrijft PVC als een mooie omni vereniging waar sportiviteit, saamhorigheid en vrijwilligers altijd belangrijk zijn. Waarom iedere ondernemer sponsor van PVC zou moeten worden? Martin heeft een duidelijk antwoord: zo’n vereniging verdient het om gesponsord te worden!

    Wil je PVC ook sponsoren? Lees meer over de mogelijkheden op de website.