• Sponsors

  Sponsoren zijn erg belangrijk voor de club. Al vanaf het prille begin, ruim honderd jaar geleden. Toen kon PVC starten dankzij een sponsor die een weiland beschikbaar stelde en een paar gulden voor een bal.

  Als sponsor laat je jezelf en jouw bedrijf zien aan al onze leden. Dit kan letterlijk, in de vorm van een ‘banner’ op onze website, een bord langs het veld en/of in de kantine die ook andere leden en niet-leden gebruiken. Maar daarnaast zijn er legio creatieve manieren te bedenken om jouw bedrijf bij onze leden onder de aandacht te brengen. Sponsoring kan natuurlijk ook gericht zijn op een specifieke groep, zoals de jeugdspelers. Bijvoorbeeld door ons voetbalkamp te sponsoren. Maar je kunt natuurlijk ook een bijdrage leveren aan een seniorenteam.

  Kledingsponsor van PVC
  Als je kledingsponsor van PVC wordt, mag de naam of het logo van jouw bedrijf geheel GRATIS op onze website staan. Daarnaast plaatsen wij graag de naam of het logo op de tv-schermen achter de bar. Als je kledingsponsor van een van onze (jeugd-)teams bent, neem dan contact op met de sponsorcommissie. Kijk voor meer informatie op de pagina Kleding PVC.

  Bordsponsor
  Voor 295 euro per jaar kun je bordsponsor worden bij PVC. Daarbij betalen wij de productiekosten van 250! 

  Donateur worden
  Als je onze voetbalclub wil steunen, maar geen tegenprestatie verwacht, dan kun je donateur worden. Als donateur kun je ook materialen of diensten beschikbaar stellen. 

  Contacten leggen
  Maar als sponsor heb je nog een voordeel. Wist je dat veel (ouders van) PVC-voetballers een eigen bedrijf hebben? Deze bedrijven doen ook graag zaken met andere lokale bedrijven. Via sponsoring leg je nieuwe contacten. De sponsorcommissie zorgt er namelijk voor dat de sponsors van PVC met elkaar in contact komen.

  Vraag naar de mogelijkheden
  Vraag naar alle mogelijkheden die er zijn om PVC te sponsoren. We denken graag met je mee. Stuur een e-mail naar sponsoring@pvcvoetbal.nl.

 • Wil je de PVC Penalty Cup sponsoren?

  De PVC Penalty Cup is een penaltycompetitie voor jeugdelftallen. Deze heeft plaats op het hoofdveld tijdens de rust van alle thuiswedstrijden van het eerste elftal. Hierbij kunnen de deelnemers mooie prijzen winnen.

  Wil jij dit mooie evenement sponsoren?

  We zoeken nog sponsoren voor dit mooie evenement. Voor slechts 150 euro wordt jouw bedrijfsnaam een heel seizoen lang aan dit evenement verbonden.

  Wat krijg je hiervoor terug?

  1. Een A3 banner op het PVC Penalty-doek dat alle toeschouwers in de rust van de wedstrijden van het eerste elftal te zien krijgen;
  2. De presentator zal je bedrijfsnaam noemen tijdens de presentatie van het evenement en je bedanken voor je bijdrage aan het evenement;
  3. Je bedrijfsnaam is op onze website en op de tv-schermen in onze kantine te zien bij alle informatie die wij geven over dit evenement. Op de website richten we een aparte PVC Penalty Cup-pagina in waarop je bedrijfsnaam ook te zien is;
  4. De opbrengsten komen ten gunste aan onze jeugdteams.

  Lijkt het je leuk om ons te helpen om dit evenement op te zetten? Laat het ons dan weten!