• Sponsors

  PVC kon ruim honderd jaar geleden starten dankzij een sponsor die een weiland ter beschikking stelde en een paar gulden voor een bal. Nog steeds zijn sponsoren erg belangrijk voor ons. 

  Als sponsor laat je jezelf en jouw bedrijf zien aan al onze leden. Letterlijk, in de vorm van een ‘banner’ op onze website, een bord langs het veld en/of in de kantine die ook andere leden en niet-leden gebruiken. Daarnaast zijn er nog legio creatieve manieren te bedenken om jouw bedrijf bij onze leden onder de aandacht te brengen. Dit kan ook specifiek gericht zijn op een groep, zoals de jeugdspelers, door ons voetbalkamp te sponsoren of juist een bijdrage te leveren aan een senioren team.

  Kledingsponsor van PVC

  Wanneer je kledingsponsor van PVC wordt, mag de naam van jouw bedrijf of logo geheel GRATIS op onze website komen te staan. Daarnaast plaatsen wij graag de naam of logo op de tv schermen achter de bar. Als je kledingsponsor van één van onze (jeugd) elftallen bent, neem dan contact op met de sponsorcommissie. Kijk voor meer informatie op de pagina Kleding PVC.

  Bordsponsor

  Voor een bedrag van 295,00 euro per jaar kan je bordsponsor worden bij PVC. Waarbij wij de productieosten van 250,00 euro betalen! 

  Donateur worden

  Wanneer je onze voetbalclub wil steunen, maar geen tegenprestatie verwacht, dan kan je donateur worden. Als donateur kan je ook materialen of diensten beschikbaar stellen. 

  Contacten leggen

  Maar als sponsor heb je nog een voordeel. Wist je dat veel (ouders van) PVC-voetballers een eigen bedrijf hebben, die ook graag zaken doen met andere lokale bedrijven? Via sponsoring leg je nieuwe contacten. De sponsorcommissie zorgt er namelijk voor dat de sponsors van PVC met elkaar in contact komen.

  Vraag naar de mogelijkheden

  Vraag naar alle mogelijkheden die er zijn om PVC te sponsoren. We denken graag met je mee. Stuur een e-mail naar sponsoring@pvcvoetbal.nl

 • Wil je de PVC Penalty Cup sponsoren?

  Het seizoen begint binnekort weer en we zijn druk bezig met de voorbereidingen hiervoor. Dit jaar gaan we bij PVC iets leuks opstarten, de PVC Penalty Cup!

  Wat is dat?

  De PVC Penalty Cup is een penalty competitie voor jeugdelftallen die tijdens de rust van alle thuiswedstrijden van het eerste elftal op het hoofdveld gehouden zal worden en waarbij de deelnemers mooie prijzen kunnen winnen.

  Wil jij dit mooie evenement sponsoren?

  We zoeken nog sponsors voor dit mooie evenement. Voor slechts € 150,- wordt jouw bedrijfsnaam een heel seizoen aan dit evenement verbonden die onze jeugd met onze senioren zal verbinden.

  Wat krijg je hiervoor terug?

  1. Een A3 banner op het PVC Penalty doek die door alle toeschouwers in de rust van de wedstrijden van het eerste elftal aanschouwt zal worden;
  2. De presentator zal je bedrijfsnaam benoemen tijdens de presentatie van het evenement en bedanken voor het mede mogelijk maken van het evenement;
  3. Je bedrijfsnaam zal op onze website en op onze tv schermen vermeld worden bij alle corrspondentie rondom dit evenement. Op de website richten we een aparte PVC Penalty Cup pagina in waarop je beridjfsnaam ook geneomd zal worden;
  4. De opbrengsten worden ingezet ten gunste van de jeugd.

  Lijkt het je leuk om ons te helpen dit evenement op te zetten laat het ons z.s.m. weten, 30 september is de eerste editie al!

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joey Vorstenbosch (0641154222) of Michel Marree (0625042044)