• Sportpark Marco van Basten heeft een nieuw stichtingsbestuur

   

  Via deze weg willen wij ons officieel voorstellen als nieuw stichtingsbestuur op sportpark Marco van Basten.

  Na het aftreden van Gerlof Oudega (voorzitter) en Jan van Schaik (secretaris) in 2018 was het tijd dat een nieuwe club het stokje zou overnemen. Na zorgvuldig overleg met alle verenigingen op het park is er gekozen voor een bestuur met leden die hun wortels in de verschillende verenigingen vinden.

  Het nieuwe bestuur bestaat uit de volgende leden:

  Dirk Pronk - Voorzitter

  Ruud Kikkert - Secretaris

  Frans Vermeent - Penningmeester

  Bert Reinders - Algemeen lid

   

  Van links naar rechts: Frans Vermeent, Ruud Kikkert, Bert Reinders, Dirk Pronk.

   

  Sportpark Marco van Basten is de thuisbasis van o.a. Voetbalvereniging PVC, Tennisvereniging PVC, SDV Darts, SJV Jeu de Boules en kinderdagverblijf Partou.

  Stichting de Noordpunt is verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van het sportpark. Echter zijn het de diverse verenigingen en gebruikers die het park maken tot de levendige plek die het is. En zijn het de vele vrijwilligers vanuit de verenigingen die het toekomstperspectief bepalen.

  Een belangrijk doel van het nieuwe bestuur zal zijn om het gevoel van eigenaarschap onder haar gebruikers te vergroten. Middels transparante communicatie willen wij hen betrekken bij de plan- en besluitvorming op het park.

  Wij hebben er enorm veel zin in!

  Mocht u zaken hebben die u direct aan het bestuur wilt richten dan kan dit via het volgende e-mailadres: bestuursnp@gmail.com

  Daarnaast kunt u zich altijd wenden tot onze sportpark coördinator Maike Bisseling / contact@vanbasten-sportpark.nl / 06 ?? 43822435.

  Met vriendelijke groet, Bestuur Stichting de Noordpunt

  Lees hier het bericht van de SNP zelf!